• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Kurir.rs

27.08.2023

17:44

Mića Megatrend tvrdi da postoje snimci pljačke zlata: Bivša devojka je povela i svoju drugaricu!

Tanjug

Vesti

Mića Megatrend tvrdi da postoje snimci pljačke zlata: Bivša devojka je povela i svoju drugaricu!

Podeli vest

Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend" potvrdio je a je iz njegove vile na Dedinju ukradena veća količina zlata, a sada nam je rekao i da je upravo Milica Š, kako smo otkrili, bila sa njegovom bivšom partnerkom dok su ga pljačkale!

Naime, na snimku sigurnosnih kamera jasno se vidi kako Milica Š. iz vozila marke BMW X6 izlazi sa zadnjeg sedišta pognuta i u dva koraka ulazi u suteren kuće Miće Jovanovića. Na isti način, posle dva sata vraća se u vozilo, baca se na zadnje sedište i pokriva ćebetom, kako je obezbeđenje ne bi primetilo.

- Tačno je, sigurnosne kamere su sve snimile, iako je pokušala da se sakrije - rekao je Mića Jovanović za Kurir.

Foto: prinstscreen/Instagram

Optužuje Miluc Š. da je bila saučesnica

Prema priči Jovanovića, sve se odigralo 26. jula, kada je devojka sa jednom od pomenutih drugarica došla u kuću na Senjaku. Stigle su oko 20 časova, a otišle oko 22 časova. On kaže da je to sve vidljivo na kamerama.

- U gadno društvo je ušla, dve devojke su u pitanju koje je uvlače u loše stvari. Obezbeđenje me je pozvalo kada je stigla, ja sam rekao da je puste - kaže Jovanović.

Kako priča, on je tada bio u Francuskoj, a 29. jula je došao za Beograd i tada je utvrdio da mu je zlato nestalo.

- 29. jula sam došao za Beograd utvrdio to, bio sam u dilemi da li da prijavim. Pa sam povukao, a kada sam video tu drugu devojku na kameri sam opet prijavio 1. avgusta. Mislim da se to planiralo malo duže, pa su uradile kada sam otišao na put - ispričao je Jovanović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
duka

pre 9 meseci

Pa šta sad hoćeš Mićo pustio si je pa nisi hteo a sad hoćeš opet. Trebao si odmah prijaviti sad je kasno pusti devojku sad .imaš dovoljno.Svi ste se obogatili na trange frange a kad vama neko uradi isto vama kao nije pravo.e pa jbg

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija