• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.B.

26.08.2023

10:05

Zaječarski fantom izazvao pometnju! Dve neobične saobraćajke postale predmet podsmeha dokonih meštana! (FOTO)

S.B.

Vesti

Zaječarski fantom izazvao pometnju! Dve neobične saobraćajke postale predmet podsmeha dokonih meštana! (FOTO)

Podeli vest

U Zaječaru su se dogodile dva saobraćajne nezgode koje sve više zasmejavaju meštane, tako da se oni prosto takmiče ko će smešniji komentar da smisli. Obe saobraćajke su krajnje jedinstvene tako da su postale i predmet smešnih komentara preko društvenih mreža.

Prva saobraćajna nezgoda dogodila se oko 14 sati u samom centru grada, na Trgu oslobođenja, u kojoj su se sudarili jedno vozilo i ’’pauk’’.

Brojni komentari od ’’kako ne ubi pauka’’, do ’’ne valja ti muhotepka, sigurno kineska’’, preplavili su ovdašnje društvene mreže.

Foto: S.B.

 

 

- Automobil se ’’zakucao u neprijateljskog pauka’’, i samo je napred ulubljen. ’’Pauk’’ je prošao bez ikakvih povreda – napisao je neko na društvenoj mreži.

U obe saobraćajke nema ni ogrebanih, a kamo li povređenih lica, tako da Zaječarci uveliko nastavljaju sa sprdnjom.

Foto: S.B.

 

Druga saobraćajna nesreća dogodila se nešto kasnije, u ulici 29.novembar. U ovoj nezgodi učestvovalo je samo jedno vozilo i to, na prvi pogled - bez vozača!

- Neko od prolaznika je obavestio policiju kako vidi automobil koji je prevrnut na krov. Kada su organi reda došli, imali su šta da vide!

Foto: S.B.

 

 

Policijska patrola bukvalno se našli u čudu. Policajci su gledali u automobil koji je bio prevrnut na krov, ali od vozača ni traga ni glasa.

Organi reda su odmah shvatili da se vozač izvukao kroz prozor automobila i pobegao sa mesta nesreće. Policija ga je ubrzo pronašla, uhapsila i on je procesuiran – kažu nadležni.

Foto: S.B.

 

U gradu kruže razne priče, recimo, kako je taj vozač bio pijan pa nije hteo da ga policija tako zatekne. Govori se i da je možda bio pod dejstvom neke supstance.

Tek, Zaječarcima je uveliko smešna scena koju zamišljaju, gde policija dolazi a ’’glavni glumac’’ ga nema na predstavi. Inače, taj vozač je odmah dobio nadimak ’’Fantom’’.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija