• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dnevni avaz

15.08.2023

06:50

Nermin me je naterao da gledam kako ubija Nizamu! Potresna ispovest Emira, bliskog prijatelja ubice iz Gradačca!

Instagram

Vesti

Nermin me je naterao da gledam kako ubija Nizamu! Potresna ispovest Emira, bliskog prijatelja ubice iz Gradačca!

Podeli vest

Nermin Sulejmanović je moj prijatelj iz detinjstva, ali nisam ni slutio kakvo će zlo napraviti. Kad je u petak započeo masakr, koji je prenosio na Instagramu, pozvao me je i rekao da u roku od pola sata dođem po njegovu bebu. Ušao sam na Instagram, video da se sprema da ubije suprugu Nizamu. Molio sam ga da to ne čini... Pozvao sam policiju i otrčao po bebu, a Nermin me posle masakra opet zvao i zapretio da će ubiti i mene!

Ovo je za bosanski "Dnevni Avaz" ispričao Emir Džinović, prijatelj iz detinjstva i poslovni partner Nermina Sulejmanovića, koji je u petak u vikendici u Gradačcu najpre zverski pretukao i pištoljem ubio suprugu Nizamu Hećimović, a potom je u centru tog mesta lilkvidirao još dvojicu poznanika, sve to prenoseći uživo na Instagramu.

Držali teretanu

Džinović je za "Dnevni Avaz" u BiH ispričao da ceo život poznaje Sulejmanovića i da su zajedno držali teretanu u Gradačcu.

- Porodičan sam čovek, imam dvoje dece i ovo što je Nermin uradio ne opravdavam, ovo ni životinje ne rade. Mene je stid što sam tog čoveka ikad poznavao. Osećam se izigrano, nemam reči - rekao je Emir, i dodao:

Foto: Društvene mreže/Tanjug/AP

 

- Nermina sam video u četvrtak, ništa nije spominjao i ništa nije slutilo na zlo, iako sam znao da je imao problem s Nizamom. Nju sam voleo i poštovao kao sestru, bili smo u veoma dobrim odnosima. Kobnog jutra, u petak, Nermin me pozvao i rekao mi da uđem u Instagram i da gledam šta radi Nizami. Nisam mogao da verujem, to je životinjski čin. U jednom trenutku prekinuo je "lajv" i rekao mi: "Imaš pola sata da dođeš po bebu... Hoćeš li hraniti moje dete", i poslao mi je lokaciju preko telefona.

Džinović je odmah otrčao u policijsku stanicu i rekao policajcima da zna gde se nalazi Nermin.

- S policajcima sam krišom prišao vikendici, gde smo ugledali Nizamino telo, a ispred nje, na podu, ležala je beba i plakala. Uzeo sam je u naručje i počeo da bežim, jer tad nisam znao gde je Nermin otišao i da li je u blizini. Sakrili smo se u šumu s policijom, a ubrzo je naišao službeni auto koji je mene i dete odvezao u bolnicu. Kad su sredili bebu i okupali je, pogledao sam je i poljubio, rekao samo joj: "Lena, Emir je uz tebe". Onda su uzeli dete od mene i otišli - rekao je Emir.

Foto: Shutterstock/printscreen

 

Inače, dok je Džinović spašavao dete, Nermin se odvezao u centar Gradačca, gde je najpre ubio poznanika Denisa Džengiza (23), s čijom porodicom je odranije bio u sukobu. Potom je likvidirao Denisovog oca Ondera i ranio mu majku, a tokom krvavog pira je upucao i jednog policajca, koji je preživeo.

Monstrum se zatim ponovo uključio u prenos uživo na Instagramu, gde je pričao sa pratiocima?!? Čak 16.180 ljudi ga gledalo i slušalo kako priča o zločinu, a njih oko 400 je sve to lajkovalo i upućivalo poruke podrške ubici?!?

Ubio se pred policijom

Tad se u prenos na Instagramu ponovo uključio i Emir i napisao je Nerminu: "Brate... Molim te, šta ti je..."

Sulejmanović je tad prekinuo prenos, pozvao Džinovića i rekao mu:  "Ubiću te, moli Boga da ne naiđem na tebe..."

- Ja sam mu rekao: "Reci gde si, doći ću, pucaj i u mene" - ispričao je Emir.

Policija je u međuvremenu locirala Nermina u jednoj napuštenoj kući, a on je, videvši policajce, ispalio sebi metak u glavu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji
VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji

Više javno tužilaštvo u Beogradu (VJT), koje je u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije pratilo tok gradskih i lokalnih izbora održanih 2. juna 2024. godine, obaveštava javnost o prijavljenim događajima i postupanju po istim.

07.06.2024

13:29

Vesti

Petković i Đurić na sastanku uoči Prvog svesrpskog sabora! Snaga srpskog jedinstva oduvek je bila i biće najsnažniji bedem
Politika

Petković i Đurić na sastanku uoči Prvog svesrpskog sabora! Snaga srpskog jedinstva oduvek je bila i biće najsnažniji bedem

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković sastao se danas, uoči Prvog svesrpskog sabora koji se održava u subotu 8. juna u Beogradu, sa političkim i institucionalnim predstavnicima srpskog naroda sa Kosova i Metohije, a sastanku je prisustvovao i šef srpske diplomatije i nekadašnji direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić.

07.06.2024

17:42

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Izbačen je sa Evropskog prvenstva u Švedskoj! Piksi, sad oduvaj prepotentne Engleze, kad nam svet nije dao 1992!
EURO 2024

Izbačen je sa Evropskog prvenstva u Švedskoj! Piksi, sad oduvaj prepotentne Engleze, kad nam svet nije dao 1992!

Kada nas je američka kongresmenka ispratila iz „Hajata“ na put u Švedsku, trebalo je sve da mi bude jasno! Njene reči „pozdrava“ nikada neću zaboraviti: Srećan put, lepo se provedite! Umesto: Srećno, vratite se kao pobednici… Kao da je znala da ćemo da dobijemo šut kartu i da će nas najuriti sa Evropskog prvenstva pre nego što je i počelo – priča za Informer Ivan Čabrinović (84), koji je posle odlaska Ivice Osima, po raspadu Jugoslavije odveo fudbalsku reprezentaciju na EURO 1992.

07.06.2024

14:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija