• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

11.08.2023

15:10

Prevario putnike za letovanja u Španiji, Grčkoj i Turskoj: Direktor agencije utajio milion i po!

Pixabay

Vesti

Prevario putnike za letovanja u Španiji, Grčkoj i Turskoj: Direktor agencije utajio milion i po!

Podeli vest

Vlasnik turističke agencije "Siti travel" G. P., osumnjičen za prevare, saslušan je danas u Osnovnom javnom tužilaštvu u Novom Sadu koje je predložilo da mu se odredi pritvor do 30 dana.

- Osnovno javno tužilaštvo će nastaviti da preduzima dokazne radnje, u skladu sa odredbama Zakonika o krivičnom postupku, nakon čega će biti doneta javnotužilačka odluka - naveli su u OJT.

Vlasnika  "Siti travela" je, kako smo pisali, policija uhapsila u četvrtak zbog sumnje da je počinio više prevara i da je protivpravno prisvojio 1.500.000 dinara.

On se sumnjiči da je od građana uzimao novac za turistička putovanja, ali da ih nije rezervisao, niti je tim novcem uplatio aranžmane kod ovlašćenih agencija.

Koliko je građana ostalo bez novca i letovanja u Španiji, Grčkoj i Turskoj, još nije poznato, jer se policiji i tužilaštvu i dalje javljaju oštećeni koji su 5. jula, nekoliko dana pred odlazak na letovanje, SMS porukom obavešteni da je turistička agencija "Siti travel" zbog finansijskih problema zatvorena.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Američko-kineski špijunski triler u Alpima! Kako je Peking došao do podataka o F-35, najboljem borbenom avionu SAD!
Ovo ima samo u filmu

Američko-kineski špijunski triler u Alpima! Kako je Peking došao do podataka o F-35, najboljem borbenom avionu SAD!

Globalno nadmetanje između Pekinga i Vašingtona oko vojnih tajni širi se na nova i daleka mesta, a udaljeni hotel u švajcarskim Alpima postaje najnovije bojno polje. U idiličnom švajcarskom selu Unterbach, hotel Rosli, stoljetna loža u alpskom selu Unterbach, našao se u središtu špijunske drame sa visokim ulozima u kojoj je uključen najnapredniji svjetski borbeni avion, F-35, navodi Vol Strit Žurnal.

22.05.2024

22:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija