• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.08.2023

09:50

"Anđele, hvala ti na svakom osmehu"! Majka dečaka stradalog od strujnog kabla neutešna

Društvene mreže

Vesti

"Anđele, hvala ti na svakom osmehu"! Majka dečaka stradalog od strujnog kabla neutešna

Podeli vest

Aleksandar M. (13) iz Bačke Palanke nastradao je 31. jula od posledica strujnog udara dok se igrao sa drugarima, a njegova majka nedelju dana posle strašne tragedije još jednom se oprostila od njega potresnim rečima.

- Mili moj anđele, hvala ti na svakom osmehu, na svakoj tvojoj šali, na neizmernoj ljubavi, na svakom trudu i pomoći. Hvala ti što si mi ovih 13 godina učinio posebnim i nezaboravnim. Čuvala sam te kao oči u glavi, a sad te molim da ti čuvaš mene, tatu, batu i seke - napisala je neutešna majka na svom Fejsbuku.

Majka je uz dirljive reči objavila i video snimak sa kompilacijom fotografija dečaka sa njegovom porodicom i drugarima.

Do nesreće je došlo kada se dečak igrao sa drugarima na napuštenom placu svoje bake, gde su posle nevremena pali strujni kablovi, a on je dodirnuo jedan od njih i nije mu bilo spasa.

Samo 10 dana pre te večeri poginuo je Zoran Ž. (66), teča dečakove majke, dok je sa svoje kapije uklanjao strujni kabl, misleći da nema struje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!
RAT SVIM SREDSTVIMA

Šta će Putin sad?! Rusija u ogromnoj opasnosti! Moskva prozrela tri trika koje je Amerika spremila za samit u Švajcarskoj!

Na dnevnom redu „ mirovne konferencije “ o Ukrajini u Švajcarskoj, zakazane za 15-16. jun, od planiranih deset, ostala su tri pitanja: Nuklearna bezbednost, bezbednost plovidbe i razmena zatvorenika po formuli „svi za sve“. Ovo je rekao politikolog, generalni direktor Instituta za političke studije Sergej Markov u emisiji „Prvi Sevastopolj“.

28.05.2024

18:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31