• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

24.07.2023

15:18

Dok je veterinar ležao bez svesti na asfaltu jedan od napadača vikao: "Pusti ga neka crkne!"

ATAIMAGES

Vesti

Dok je veterinar ležao bez svesti na asfaltu jedan od napadača vikao: "Pusti ga neka crkne!"

Podeli vest

Trojica mladića, uzrasta od 19 do 27 godina uhapšeni su zbog sumnje da su brutalno pretukli veterinara Borisa D. (44) iz Bogatića. Jedan od njih nakon što je muškarac iz obližnjeg kafića pritrčao u pomoć Borisu koji je onesvešćen ležao na pločniku dobacio mu je: "Pusti ga neka crkne".

Prema nezvaničnim informacijama Boris, poznati veterinar u Bogatiću, miljenik svojih sugrađana, pretučen je jer je hteo da razdvoji pomahnitale nasilnike koji su tukli njegovog rođaka.

Napad se dogodio između subote i nedelje, kada se njegov rođak posvađao se u kafiću sa grupicom momaka.

 - Boris i njegov rođak su sedeli u kafiću, a u jednom trenutku njegov rođak je otišao do toaleta. Pri povratku za sto gde su on i Boris sedeli verbalno se sukobio sa grupom mladića. Sukob je tu završen, međutim pomenuti mladići su sačekali da Boris i on krenu ka kući, a onda su nasrnuli na njih - priča izvor "Blica".

Foto: Printscreen Fb

 

Kako nezvanično saznajemo, Boris je išao ispred svog rođaka, međutim kada je video da su dvojica krenula da ga tuku vratio se i pokušao da ih razdvoji.

- Tada su trojica nasrnula na njega i počela da ga tuku. Boris je pao na pločnik i udario je glavom. Mladić koji je u tom trenutku bio u kafiću i video šta se događa pritrčao je da mu pomogne, međutim jedan od batinaša mu je dobacio: "Pusti ga neka crkne" - kaže izvor pomenutog medija

Meštani Bogatića u šoku su zbog nasilja koje je pretrpeo Boris i svi se mole za njegov život.

- On je čovek iz čestite porodice, pristojan i miran mladić. Nikoga nikada nije pogledao popreko, niti bilo šta slično tome. On je ugledan veterinar i sa svima je u dobrim odnosima - priča jedan od Borisovih poznanika.

Boris je u bolnicu primljen u teškom stanju, u komi je i lekari mu se bore za život.

Foto: Dragan Grujić

 

Ovi povodom se oglasio i Milan Damnjanović, predsednik Opštine Bogatić.

- Najoštrije osuđujem napad na našeg sugrađanina, uvaženog člana naše lokalne zajednice koji se desio pre dve večeri. Moraju se znati granice u poštovanju ljudskog integriteta, slobode i dostojanstva. Nažalost, svedoci smo toga da postoje individue koje destruktivno ponašanje i svoju agresivnost iskazuju na ovako brutalan način, a to je nešto čemu sve institucije sistema moraju stati na put i to ne samo u ovom slučaju. Neophodno je da se svaki stanovnik naše opštine oseća sigurno i zato pozivam nadležne organe da utvrde sve okolnosti ovog gnusnog čina kako bi se sprečili slični događaji u budućnosti. Imam puno poverenje u njihov rad i verujem da će se u najkraćem roku počinici izvesti pred lice pravde. U ovom trenutku najvažniji je život našeg sugrađanina i zato se svi zajedno pomolimo za njegov što brži oporavak - napisao je Damnjanović na Fejsbuk stranici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!
Politika

Đurđev raskrinkao Đilasovu perjanicu: Stranom plaćeniku Mariniki Tepić priviđaju se plaćene ubice države!

Nakon što su svi njeni napadi na ličnoj i porodičnoj osnovi na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića propali, Marinika Tepić već godinama unazad pokušava da naruši ugled aktuelnog premijera Srbije Miloša Vučevića izmišljajući njegove navodne veze sa novosadskim kriminalcima. Ti napadi su delom na ličnoj osnovi, jer Vučević voljom građana vrši funkciju koju je ona htela za sebe uz pomoć stranih ambasada, a delom su nastavak kampanje kriminalizacije rukovodstva Srbije sa ciljem destabilizacije države i unošenja nemira među građanima, izjavio je predsednik Srpske lige Aleksandar Đurđev.

18.06.2024

13:42

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord Uživo
EURO 2024

Turci obojili Dortmund u crveno, Ronaldo se sprema da obori rekord

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija