• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.D.

21.07.2023

14:35

Detalji hapšenja pedofila na Zvezdari! Otac uhvatio manijaka na bulevaru i predao ga policiji

Printscreen

Vesti

Detalji hapšenja pedofila na Zvezdari! Otac uhvatio manijaka na bulevaru i predao ga policiji

Podeli vest

Beogradska policija uhapsila je danas nešto pre 10 sati Vojislava B. (78) koga je D.N. u Bulevaru kralja Aleksandar kod borja 532 uhvatio i zadržao do dolaska patrole jer je dodirivao njegovu trinaestogodišnjhu ćerku D.M.

Kako saznajemo D.N. je izjavio da mu se ćerka D.M. (13) požalila da je stariji muškarac presreće na ulici, maltretira i nepristojno dodiruje.

- Otac devojčice je izjavio da mu se ćerka požalila da je od 10.jula do danas u više navrata njoj nepoznato starije lice presretalo na ulici započinjalo razgovor i onda je dodirivalo grudi. Muškarac je dete pitao koliko ima godina, gde stanuje i slične stvari i stalno joj govorio da nikom ništa ne priča - kaže sagovornik iz istrage. 

Devojčica je izu straha ćutala o svemu, ali se na kraju uplašila šta bi još napasnik mogao da uradi  pa se požalila ocu koji je jutros zatražio od ćerke da ga odvede do mesta gde je obično presreće muškarac i da mu ga pokaže.

- Čim mu je devojčcia pokazala starijeg muškarca on je skočio na  njega i uhvatio ga. Pozvao je policiju i sačekao da ga patrola uhapsi - kaže naš izvor.

Uhapšenom Vojislavu B. je po nalogu tužioca određeno policijsko zadržavanje do 48 sati  i on će nakon isteka biti priveden na saslaušanje u Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu.

Vojislavu B. se na teret stavlja krivično delo nedozvoiljene polne radnje i kako je njegova žrtva dete u slučaju da se dokažu optužbe mogao bi da bude osuđen na 5 godina zatvora. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija