• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ć.

18.07.2023

07:15

Pevačica Vesna Rivas kategorična: "Voljenka ilić je ubijena"

ATAIMAGES/Shutterstock/Pritnscreen

Vesti

Pevačica Vesna Rivas kategorična: "Voljenka ilić je ubijena"

Podeli vest

Voljenka se nije ubila, nju je neko udavio u bazenu u Dominikani i sve prikazao kao samoubistvo! Obožavala je život, bila je pravi fajter i nije imala suicidne misli. Ubeđena sam da je ubijena!

Ovo kaže za Informer pevačica Vesna Rivas, bliska prijateljica denserke i bivše učesnice rijalitija "Parovi" Voljenke Ilić (51), koja je u četvrtak nađena mrtva u bazenu u njenoj vili u elitnom delu grada Puerto Plata u Dominikanskoj Republici.

Patila za majkom

Voljenkino telo je, inače, nađeno s belim velom na glavi, noge su joj bile vezane lepljivom trakom, a oko glave je imala privezana dva plava tega.

Takođe, za butinu joj je bio vezan crno-plavi konopac za vežbanje, a dominikanska policija veruje da je reč o nekoj vrsti ritualnog samoubistva, pošto su na stolu u vili pronađeni sveća i šest ikona, kao i plišana igračka.

Vesna Rivas ne veruje u ovu verziju Voljenkine smrti.

- To je čisto ubistvo! Voljenka je uvek bila optimistički nastrojena, puna energije i nikad nije pokazivala znake teške depresije. Pre udaje, jedina patnja joj je bila što ne može da nađe neku pravu, savršenu ljubav. Zajedno smo bile u sedmoj sezoni "Parova" 2018. i 2019., a posle toga ona je izvesno vreme živela sa nekim učesnikom. Nastavile smo da se družimo 2020. godine, nakon rijalitija, kada je bila korona. Sećam se, htela je tada da otvori neki butik sa sestrom, ali je posle odustala - priča Vesna, i dodaje:

Foto: Zoran Sinko

Vesna Rivas

- Pošto zbog epidemije korone nisam mogla da pravim svadbu svom sinu, odlučila sam da mu napravim manje veselje i od Voljenkine sestre sam naručila da mi sašije haljinu, pošto je ona modni kreator i imala je lokal na Mirijevu. Međutim, kada mi je donela haljinu, videla sam da to nije rad Voljenkine sestre. Ispostavilo se da su je sašile Voljenka i njena mama i uradile su odličan posao! Kasnije sam saznala da je Voljenkina sestra bila iz zdravstvenih razloga sprečena da mi je sašije.

Vesna napominje da je Voljenku 2021. pogodila smrt njene majke, koja joj je bila najveća podrška u životu.

- Majka je bila njen stub i veliki oslonac u životu - dodaje Vesna.

Sahrana u Beogradu

Voljenkina sestra Valentina otkrila je da će, posle obdukcije, telo biti prebačeno u Srbiju i da će sahrana biti u Beogradu. Ona takođe ne veruje da joj se sestra ubila.
- Kažu da obdukcija može da traje i do 30 dana, tako da ne možemo da znamo šta se tačno dogodilo, ali sumnjam da je u pitanju pljačka... Voljenka i njen muž su imali mnogo novca i nisu tačne priče da se nisu slagali. On je bio ljubav njenog života... - rekla je Valentina.

Ivan Marinković, bivši učesnik rijalitija, takođe se družio sa Voljenkom, a i on ne veruje da je Ilićeva digla ruku na sebe.

Foto: profimedia/insajder

Ivan Marinković

- Ona je bila pozitivna osoba i zbog toga mi je neshvatljivo da se ubila. Jako mi je čudno to što je sama sebi vezala tegove oko glave, njenu smrt kao da je režirao Stiven Spilberg - začuđen je Marinković.

Oproštajno pismo

Podsetimo, u vreme tragedije Voljenkin muž je bio u Srbiji. On se zabrinuo što mu se supruga nije javljala na telefon, pa je zamolio jednu prijateljicu iz Dominikanske Republike da obiđe Voljenku i da proveri šta se s njom desilo. Ta žena je odmah o tome obavestila policiju, koja je otišla kod Ilićeve i našla je mrtvu u bazenu.

Tokom uviđaja u vili je nađeno oproštajno pismo u kom se Voljenka oprostila od muža i sestre. Mužu je napisala da će ga zauvek voleti i da "ide tamo gde je zove majka". Sestri je rekla da ne može više da živi i poručila joj je da čuva svoju ćerku.

Inače, Voljenka je devedesetih bila popularna kao denserka i pevačica. Izlazila je sa "opasnim" momcima i povezivali su je sa sada pokojnim Željkom Ražnatovićem Arkanom i Aleksandrom Kneževićem Kneletom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Lajčak poručuje: Spreman sam na još jedan sastanak oko ukidanja dinara
Politika

Lajčak poručuje: Spreman sam na još jedan sastanak oko ukidanja dinara

Specijalni izaslanik EU za dijalog Miroslav Lajčak saopštio je da je nakon sastanka sa glavnim pregovaračima Beograda i Prištine prethodne nedelje i dalje nejasno kako će odluka tzv. CBK uticati na svakodnevni život zajednica koje su pogođene na tzv. Kosovu, te da je spreman da sazove još jedan sastanak na tu temu.

20.05.2024

09:48

Grajf: Rezolucija o Srebrenici opasan presedan, njeno usvajanje bi moglo da otvori Pandorinu kutiju sličnih optužbi u drugim delovima sveta!
Politika

Grajf: Rezolucija o Srebrenici opasan presedan, njeno usvajanje bi moglo da otvori Pandorinu kutiju sličnih optužbi u drugim delovima sveta!

Izraelski istoričar i stručnjak za holokaust i ratne zločine Gideon Grajf uoči zasedanja Generalne skupštine UN o rezoluciji o Srebrenici ocenio je da je duboko zabrinjavajući trend politizacije istorijskih tragedija i da bi izglasavanje ovog dokumenta bio opasan presedan koji ne bi podstakao na pomirenje i mir, već proizveo posledice i to ne samo po regionalnu bezbednost Zapadnog Balkana.

20.05.2024

09:46

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12