• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. L. - D.Ć.

11.07.2023

19:25

Mladić kolima uleteo u dvorište  kod Topole  i poginuo! (FOTO)

TopPres

Vesti

Mladić kolima uleteo u dvorište kod Topole i poginuo! (FOTO)

Podeli vest

U saobraćajnoj nezgodi koja se sinoć desila u mestu Žabare nadomak Topole smrtno je stradao Miladin Mine Arsenijević (28) iz sela Kloka.

Prečima rečima očevidaca mladić je upravljajući svojim automobilom marke "BMW"uleteo u dvorište i tom prilikom se prevrnuo na krov. Kako nezvanično saznajemo, mladić je ispao iz svog automobila i poginuo na licu mesta.

- Miladin je bio divan dečko, uvek nasmejan i pozitivan, uvek je bio prvi da se veseli, igra, hteo je svima da pomogne, svuda da stigne, izuzetno pozitivna osoba puna života, nije smeo da ode ovako rano i da nas napusti, ne znam kako ćemo naučiti da živimo bez njega-  kaže kroz suze njegova prijateljica za portal TopPres.

Foto: TopPres

Miladin se nedavno vratio iz Alžira

Prema njenim rečima ovaj mladić je radio kao montažer u firmi "Termo Mont" a poslednjih godinu dana je sa svojom firmom bio u Alžiru.

- On je 16. jula prošle godine godine otišao na rad u Alžir, a vratio je se pre nedelju dana i svi smo jedva čekali da ga vidimo. Ne znam da li postoji osoba koja ga je poznavala a da ga nije volela takav mladić se više ne rađa. Ja ću se i dalje nadati da će doći iz Alžira i da će uz smeh sa nama ispijati kafu, odbijam da prihvatim da ga nema više i da ga neću videti - očajno priča naša sagovornica.

Rođaci poginulog mladića rekli su večeras za informer.rs da je Miladin bio divan dečko i da ga celo selo žali.

- Selo je nemo od tuge. Mine je bio divan dečko, vredan, visok, zgodan. Svi su ga voleli. Ne znam kako će ovo da se preživi - rečeno je za informer.rs u famailiji poginulog Miladina.

Tragično nastradali Miladin iza sebe je ostavio oca Milana, majku Lidiju, dve sestre i baku.

Miladin će biti sahranjen sutra, 12. jula, u 13 sati, na groblju u mestu Kloka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija