• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.R.

03.07.2023

12:05

Maloletnik zbog "teritorije" potegao nož u Žarkovu, jednog usmrtio drugog teško povredio

printscreen

Vesti

Maloletnik zbog "teritorije" potegao nož u Žarkovu, jednog usmrtio drugog teško povredio

Podeli vest

Maloletnik (17) uhapšen je zbog sumnje da je sinoć nožem usmrtio M. A. (31), a njegovog druga B. D. (27) teško povredio. Prema našim saznanjima, maloletnik je uoči zločina napao grupu muškarca jer su došli na njegovu "teritoriju"?!

Kako nezvanično saznajemo napad se dogodio oko 20 sati na betonskoj pešačkoj stazi koja se nalazi pored škole "Miloš Crnjanski"u Žarkovu, okružena šumicom.

- Neposredno pre napada, četvorica mladića i jedna devojka sedeli su na stepenicama. Tu su bili M. A., B. D. i još dvojica mladića, kao i devojka koja ima oko 25 godina. Sumnja se da je im je maloletnik prišao i započeo svađu sa njima - objašnjava izvor Informera, upoznat sa slučajem, i dodaje:

Foto: informer.rs

 

Navodno je rekao je da je to njegova teritorija i da oni nemaju šta da traže tamo. Prvo mu je prišao B. D., a maloletnik je potegao nož i počeo da ga bode. Videvši šta se dešava, M. A. je priskočio u pomoć prijatelju i pokušao da ga raydvoji od napadača. Međutim, pomahnitali maloletnik je i njemu zadao više uboda nožem po grudima. Povrede su bile takve da je nesrećni M. A. preminuo na mestu

 

Prema rečima našeg sagovornika, napadač je odmah potom pobegao.

- Obaveštena je policija, kao i Hitna pomoć. Lekar je konstatovao smrt mladića M. A., dok je ranjeni B. D. prevezen u Urgnetni centar. Policija je istog trenutka raspisala potragu za napadačem. Dat je opis napadača i on je, zahvaljujući brzoj i efikasnoj akciji policije, uhapšen. Policija je maloletnika, osumnjičenog za ubistvo i pokušaj ubistva, uhapsila u okolini Banjice - objasnio je naš izvor. 

Foto: informer.rs

 

 

Očevici jezivog napada kažu da je prizor na mestu ubistva bio užasan. 

- Šumicom pored škole odjekivali su jauci povređenog mladića, ali i sirene Hitne pomoći i policije. Sumnja se da je maloltnik dilovao narkotike i da je verovatno iz tog razloga napao mladiće, jer su sedeli na njegovoj "teritoriji" - rekao je naš sagovornik. 

Uhapšeni maloletnik biće saslušan u Tužilaštvu za maloletnike. Istragom će biti utvrđeno šta se tačno dogodilo, kao i koji je motiv napada. 

Foto: J.R.

 

U međuvremenu repoter Informera obišao je mesto zločina pored Osnovne škole "Miloš Crnjanski" u Žarkovu.

- Uviđaj je obavljen noćas, ali po ustaljenoj proceduri policajci još neko vreme obezbeđuju mesto ubistva - naveo je naš sagovornik.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brutalno hapšenje Srbina na KiM - pu­ške na­go­tovs, bi­ber-spre­jom na iz­be­zu­mlje­ni na­rod! Lune godinu dana u Kurtijevom kazamatu čeka pravdu!
Politika

Brutalno hapšenje Srbina na KiM - pu­ške na­go­tovs, bi­ber-spre­jom na iz­be­zu­mlje­ni na­rod! Lune godinu dana u Kurtijevom kazamatu čeka pravdu!

Već go­di­nu da­na Mi­lun Mi­len­ko­vić Lu­ne (36), is­tak­nu­ti sport­ski rad­nik iz Ko­sov­ske Mi­tro­vi­ce, na­la­zi se u najrigoroznijem za­tvo­ru, u se­lu Gr­dov­cu, kod Po­du­je­va, a ovih da­na oče­ku­je se od­lu­ka tzv. ko­sov­skog Ape­la­ci­o­nog su­da o to­me da li će op­tu­žni­ca pro­tiv nje­ga bi­ti po­ni­šte­na ili će stu­pi­ti na prav­nu sna­gu, prenosi Politika.

15.06.2024

14:21

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Nemačka sprečila nove sankcije Rusiji!
Planeta

Nemačka sprečila nove sankcije Rusiji!

Evropska unija nije danas postigla dogovor o 14. paketu sankcija Rusiji, nakon što je Nemačka izrazila rezervu zbog uticaja klauzule o podružnicama i partnerima iz trećih zemalja na nemačku privredu, rekle su evropske diplomate za Rojters.

15.06.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20