• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

30.05.2023

12:26

SLAGALA MASOVNOG UBICU DA JE TRUDNA DA BI SAČUVALA ŽIVOT! Detalji saslušanja devojke koju je oteo Uroš Blažić

Facebook, MUP Srbije

Vesti

SLAGALA MASOVNOG UBICU DA JE TRUDNA DA BI SAČUVALA ŽIVOT! Detalji saslušanja devojke koju je oteo Uroš Blažić

Podeli vest

Devojka J. A. (19) saslušana je danas u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu gde je detaljno iznela sve detalje o kobnoj noći kada je Uroš Blažić (20) iz Dubone nakon masakra, u kom je ubio osmoro ljudi a ranio 14, ušao u taksi u kom je bila na rampi Mali Požarevac.

Devojka inače uopšte nije trudna već je u trenutku kada je naoružani Blažić oteo taksi slagala masovnog ubicu. 

U tužilaštvu kažu da je ona 90 minuta detaljno opisivala sve događaje iz te noći kojima je bila svedok. 

Foto: Facebook, MUP Srbije

Lukavstvom sačuvala život!

- Kako bi spasla svoj život u trenutku kada im je u taksi ušao Uroš Blažić ona je rekla da je trudna i tako je uspela sebe da spase sigurne smrti -kaže izvor Informera.

Nakon nje saslušan je i njen verenik koji je te večeri čekao da ona dođe kod njega. 

- On je izjavio da se u jednom trenutku zabrinuo jer  je ona kasnila, a kasnije je saznao šta je sve preživela njegova buduća supruga - kaže naš izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera pravda

pre 1 godinu

Ajde bre, kakav glup tekst, ispada da je monstrum imao dušu pa je poštedeo, glupost, monstrum nema osećanja, ne rugajte se ostalim ništa manje krivim žrtvama, najteža kazna za monstruma, to treba da bude odgovor države

Pera pravda

pre 1 godinu

Šta mu više stavljate fotografije po portalu, neka skape do kraja života u zatvoru, kad već nemamo zakonom predviđene smrtne kazne.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kupanje na "Čairu" za iste pare!
Leto je...

Kupanje na "Čairu" za iste pare!

Kupališna sezona na otvorenim bazenima Sportskog centra ”Čair” je otvorena a posetioci mogu da uživaju u olimpijskom, rekreacionom, dečijem bazenu, akva parku, a od srede će biti puštena i takozvana "lenja reka".

10.06.2024

15:52