• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M. Dudvarski

04.05.2023

11:51

JOŠ JEDAN DEČAK (9) NAPRAVIO SPISAK ZA LIKVIDACIJU! Pomoćnik direktora Osnovne škole u Beogradu odmah zvao policiju!

Z.I.

Vesti

JOŠ JEDAN DEČAK (9) NAPRAVIO SPISAK ZA LIKVIDACIJU! Pomoćnik direktora Osnovne škole u Beogradu odmah zvao policiju!

Podeli vest

Dečak A. J. (9) iz Osnovne škole Desanka Maksimović u Beogradu napravio je spisak đaka koje navodno želi da ubije! Osim toga on je svaki put kada bi ušao u školu simulirao kao da puca na pripadnika obezbeđenja!

Kako smo saznali od izvora iz istrage pomoćnik direktora Osnovne škole Desanka Maksimović danas je oko 10 sati pozvao beogradsku policiju i prijavio da u dužem vremenskom periodu imao problem sa učenikom trećeg razreda.

- On je rekao da je dečak prilikom dolaska u školu simulirao kao da puca u radnika obezbeđenja i da je nakon toga u dvorištu jurio decu mlađih razreda. Posle je ušao na čas i napravio spisak svih đaka koje želi da ubije - kaže Informerov sagovornik.

Majka: To je samo igra

Majka maloletnika je u policiji izjavila da se njen sin samo igrao i da je on dobro dete.

On je dodao da je pomoćnik direktora izjavio da duže vreme ima problem sa tim đakom, kao i da je obavestio Centar za socijalni rad, ali da nikakav odgovoro nije dobio.

- O svemu je obaveštena i majka maloletnika, koja je izjavila da je to deo njegove igre i da je on dobro dete - saznaje Informer.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Marina

pre 1 godinu

On se samo igrao? Pa prvo takvu majku treba poslati kod psihologa na posmatranje. Zar normalan roditelj svoje dete vaspitava na ovakav nacin umesto da mu kaze da je to jako lose i nedopustivo ponasanje? Pa se posle pitamo sto su nam deca agresivna i imaju potpuno izopaceno razmisljanje o valjanom ponasanju. kako i ne bi kada su im roditelji bez mozga. Nisu deca kriva, vec iskljucivo roditelji.

lilit

pre 1 godinu

Samo lekari da ne daju lažna uverenja da je zdravo, a ono za specijalnu školu. E, onda bi u Srbiji bilo više SPECIJALNIH, od običnih osnovnih škola....

Marija

pre 1 godinu

Moje dete je islo u razred sa ovim AJ i prebacen je u drugi razred zbog agresivnog ponasanja,majka ga uvek opravdavala i ne priznaje da dete ima problem! Ovaj mali ce napraviti haos!

Roditelj

pre 1 godinu

Sve se menja oko nas i pokrece. Previse je losih uticaja. Potrebne su promene pravilnika, zakona, ovlascenja. Roditeljima i prosveti su vezane pertle, jedna za drugu. Ko ima znanje, neka objasni kako se ljudi organizuju u vidu peticija. Ove emocije treba iskoristiti i usmeriti u konstuktivnom smeru. Potrebna je pomoc

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija