• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: D. Ćuruvija

20.04.2023

22:33

UBIJENI "ŠKALJARAC" JOŠ NEMA FOTOGRAFIJU NA SPOMENIKU! Čega se njegova porodici plaši? (FOTO)

printscreen

Vesti

UBIJENI "ŠKALJARAC" JOŠ NEMA FOTOGRAFIJU NA SPOMENIKU! Čega se njegova porodici plaši? (FOTO)

Podeli vest

Ni osam meseci od ubistva Gorana Vlaovića (39), zvanog Goro, koji je ubijen na ostrvu Pagu, u mestu Zrće, na njegovom spomeniku nema fotografije.

Vlaović je pod jakim merama bezbednosti sahranjen na Novom bežanijskom groblju, koju je njegova porodica platila 900.000 dinara. Ovaj visokopozicionirani član "škaljarskog" klana" sahranjen je u prisustvu porodice, devojke Dragane Banić i prijatelja.

Vreme sahrane se skrivalo od javnosti, a kada su mediji saznali tačan termin, oni su je pomerili za drugi dan. Na njegovom grobu se i juče nalazilo sveže cveće, ali upada u oči što na spomeniku nema Vlaovićeve fotografije.

- To nije normalno, ali je njihovo pravo da je ne stavljaju. Možda se i plaše da neko grob ne oskrnavi - rekao je jedan kamenorezac za informer.rs.

Foto: D. Ćuruvija

Grob Gorana Vlaovića Gore redovno obilazi porodica

Za ubistvo Vlaovića sudi se Dušku Tanaskoviću (29) iz Kragujevca, koji je pre nekoliko dana negirao krivicu u Županijskom sudu u Zadru. On je porekao da je 25.avgusta prošle godine, u šest sati ujutro, ispred noćnog kluba "Noa" na plaži Katarelac na ostrvu Pagu ispalio hitac u potiljak iz pištolja marke "glok 77". Vlaović je umro na putu do zadarske Opšte bolnice.

Foto: Printscreen Zadarski.hr

Duško Tanasković je optužen za ubistvo Vlaovića

Zasad se nije otkrio motiv zbog kojeg je ubio Vlaovića, a u kuloarima se likvidacija dovodila u vezu sa sukobima između dva najpoznatija narkoklana na Balkanu - kavačkog i škaljarskog, u kojima je dosad u regiji i u inostranstvu ubijeno više desetina ljudi. Vlaović je navodno bio desna ruka ubijenog vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića (42).

Bivša srpska misica i devojka ubijenog Vlaovića, Dragana Banić, posvedočila je kako je iz Nemačke u Hrvatsku stigla iznajmljenim "audijem A3". Jedno vreme je bila kod porodice u Benkovcu, a ona i Vlaović su bili dve i po godine u vezi, te su živeli u Beogradu.

Foto: Instagram

Dragana Banić, bivša misica i devojka Gorana Vlaovića

- Goran je u marinu u Sukošanu došao brodom moguće iz Splita, ne znam tačno. Iz Sukošana je brod potom dovezao na Zrće. Prvih par dana smo bili sami, a onda su nam došli prijatelji, bračni par Nikola i Doris Prpić. Te večeri smo oko ponoći izašli u "Nou". Bili smo za gornjim stolom kraj di-džeja, a u jednom trenutku radnik kluba nas je počastio šampanjcem. Ja sam oko 3.40 sati otišla u apartman jer sam bila umorna, ali oko šest sati na vrata apartmana lupao mi je Nikola. Vikao je da Goran leži ispred kluba. Pričao je nepovezano. Otrčala sam tamo i videla Gorana kako leži u krvi. Bilo mi je jako loše. Pitala sam mogu li s hitnom s njim, ali su mi rekli da ne može jer ima puls i diše. Krenuli smo prema Zadru, gde sam na kraju morala prepoznati njegovo telo - posvedočila je Banić, te ispričala kako je Goran dok su bili u klubu razgovarao sa Sašom Marčetom za kojeg joj je posle policajac rekao da je vlasnik "Max bet" kladionice i da živi u Novom Sadu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nista neobicno

pre 1 godinu

Nista cudno, misica volela kriminalca. One vole zestoke momke sto su toliko lepi i dobri, koji iskljucivo lice na novac, stecen kriminalnim radnjama, a skoro svi zavrse 2 metra pod zemljom u mladim godinama svojim. Inace ova cura, kao i mnoge druge iz istog miljea ima usne, koje su identicne sa mojim bolnim otecenim, nadutim "usnama" na mom exhaustu, sedeceg dela tela, odnosno, kao da su silikoni uspricani a nisu. Ne znam kako je njima, ja jedva sedim, o ostalim radnjama vezanim za tu regiju da ne pominjem. Meni je od malo kretanja, mozda ne smem ni malo alkohola, ne pusim, a njima je mozda od pusenja, i ubrizgavanja tzv silikona i belancevina u tu regiju. One nase iste regije, kod nje i njoj slicnih su verovatno u redu, jer redovno treniraju tu regiju i sve je tu otvoreno tako ta nemaju problema.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!
Politika

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!

Transatlantska liderska mreža i Evropski centar Atlantskog saveta iz Vašingtona, u saradnji sa Institutom za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda, organizuju konferenciju „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" koja će biti održana danas i sutra, 20. i 21. maja, u američkom Kongresu u Vašingtonu.

20.05.2024

10:52

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12