• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Blic.rs

09.04.2023

18:07

"BOŽE, KAKO SU SAMO BILI SREĆNI I ZALJUBLJENI"! Komšije bračnog para iz Mola u šoku zbog pogibije!

printscreen

Vesti

"BOŽE, KAKO SU SAMO BILI SREĆNI I ZALJUBLJENI"! Komšije bračnog para iz Mola u šoku zbog pogibije!

Podeli vest

Meštani sela Mol u opštini Ada zatečeni su strašnom nesrećom i vešću da su jutros nastradali njihovi sugrađani, supružnici Aleksandar (50) i Snežana (49) L. za koje kažu da su bili oličenje dobrote i skladnog bračnog života.

"Bože koliko su samo bili srećni i zaljubljeni", kratko je kroz suze za "Blic" rekla Snežanina školska drugarica.

- To je jedna divna porodica. Snežana je odgajala pse pomerance i stalno ih vodila na izložbe i osvajala neke nagrade a Aleksandar je vozio kamion. I stalno su negde putovali. Pogotovo kada su im dve divne ćerke odrasle, pa su mogli da se više posvete jedno drugom. Bože, koliko su samo bili srećni i zaljubljeni. Mnogi su im na toj ljubavi potajno i zavideli. Pogledajte im samo slike na društvenim mrežama. Ne ispuštaju jedno drugo iz zagrljaja! Kako su tako strašno nastradali? Čime su to zaslužili? - pita se naša sagovornica.

Mol je mala multinacionalna sredina u kojoj mnogi danas obeležavaju Uskrs po Gregorijanskom kalendaru ali se sada pitaju kako da slave kada su im poginuli dragi ljudi.

Foto: nsuživo,rs

Vozač hteo da izbegne srnu

- Bili su to veoma dobri i plemeniti ljudi i to će vam svi potvrditi. Aleksandar je rodom iz Bečeja ali su odlučili da se skuće u Molu malo bliže Tisi kako bi se Snežana mogla nesmetano posvetiti svom hobiju koji joj je ujedno bio i biznis - odgajanje pasa. Bili su uvek tu da pomognu, omiljeni među prijateljima i rođacima... Njima materijalne stvari nisu bile mnogo bitne. Imali su dovoljno za sebe i da svojim ćerkama pomognu koliko mogu ali su pomagali i drugima kada je trebalo. Strašna nesreća. Ne znam ni šta da radim sada. Došla mi je rodbina na uskršnji ručak a nisam otišao da izjavim saučešće. Jako mi ih je žao. Nadam se da će devojke uspeti nekako da prebrode ovu nesreću - priča nam komšija nesrećnog para.

Podsetimo, Aleksandar i Snežana stradali su jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 6.50 časova na putu Sirig - Čenej kada su svojim vozilom naleteli na srnu. Kako nezvanično saznajemo, Aleksandar je tada izgubio kontrolu nad vozilom, prešao u levu traku i desnim bočnim delom automobila udario u kamion koji je išao u suprotnom smeru.

Na mesto nesreće ubrzo je stigla ekipa Hitne pomoći čiji lekari su samo mogli da konstatuju smrt nesrećnog para. Vozaču kamiona urađen je alkotest i utvrđeno je da nije imao alkohola u krvi a preliminarni rezultati istrage pokazali su da je reč o saobraćajnoj nesreći bez elemenata krivičnog dela.

Na putu između Siriga i Čeneja zbog saobraćajke u kojoj su poginuli Aleksandar i Snežana saobraćaj se odvijao otežano jednom saobraćajnom trakom dok su vatrogasci i policajci pokušavali da izvade tela nesrećnih supružnika.

Koliko je ovo bio težak udes dokaz je i to da je "ford fokus" u kojem su bili Aleksandar i Snežana potpuno smrskan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija