• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/pink

21.01.2023

16:32

OVO SU PRVE FOTOGRAFIJE S MESTA UŽASA! Sestre sa Bežanijske kose pronađene mrtve, SUMNJA SE U NASILNU SMRT (FOTO)

Vesti

OVO SU PRVE FOTOGRAFIJE S MESTA UŽASA! Sestre sa Bežanijske kose pronađene mrtve, SUMNJA SE U NASILNU SMRT (FOTO)

Podeli vest

Tela dve sestre J. Đ. (76) i G. Đ. (78) nađena su danas u beogradskom naselju Bežanijska kosa

Horor se dogodio u Ulici Marka Tola, a za sada još nije poznato kako je došlo do smrti dve rođene sestre.

Ispred zgrade se nalazi policijska patrola.

- Jedna od žena je Jelisaveta Đ., na koju se stan na poslednjem spratu zgrade i vodi. Osećao se neprijatan miris i niko ih nije video neko vreme, pa su otišli da provere. Slučaj su prijavili policiji koja je pronašla njihova tela - ispričao je jedan od komšija.

Foto: Printscreen Pink

 

Prema prvim informacijama u pitanju su ubistvo i samoubistvo, ali takvi navodi još nisu zvanično potvrđeni.

Podsetimo, stanari i upravnik zgrade na Bežanijskoj kosi danas su ostali zgroženi prizorom iz komšijskog stana, jer su u njemu zatekli dva tela.

Komšinici koja živi pored stana u kom su pronađena tela bilo je sumnjivo što se jedna od njenih drugarica ne pojavljuje već 10 dana.

Foto: Printscreen Pink

 

Kako saznajemo, upravnik se čuo telefonom sa Jelisavetinom drugaricom jer se nije javljala par dana ali im je rekao da sačekaju još malo jer je možda otputovala.

Nakon dozvole da obije stan, upravnik je to i uradio i unutra zatekao tela dve sestre.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!
Fudbal

London zove! Sve o finalu Lige šampiona na jednom mestu!

Utakmicom između Real Madrida i Borusije iz Dortmunda večeras (21.00, RTS 1) će na "Vembliju" biti spuštena zavesa na klupsku sezonu u evropskim takmičenjima! "Kraljevski klub" želi da vrati krunu u svoje vlasništvo, ali će naspram sebe imati "milionere" gladne trofeja!

01.06.2024

13:35

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31