• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.Rafailović

07.11.2022

13:41

BRAVO! POLICAJCI PS STARI GRAD SPASILI DEVOJCI ŽIVOT! Ima samo 18 godina, a pokušala da se ubije skokom sa Brankovog mosta

Zoran Sinko

Vesti

BRAVO! POLICAJCI PS STARI GRAD SPASILI DEVOJCI ŽIVOT! Ima samo 18 godina, a pokušala da se ubije skokom sa Brankovog mosta

Podeli vest

Brzom, mudrom i efikasnom rekacijom policajci PS Stari grad spasili su život devojci koja ima svega 18 godina kada su je sprečili da skoči sa Brankovog mosta

Kako nezvanično saznajemo devojka je navodno zvala Hitnu pomoć i navela im da će da skoči s mosta oko 12. 40 sati.  

- Kada je policija stigla ona je stajala na trotoaru uz ogradu. Devojka je plakala gledajući u vodu. Policajci su joj oprezno prišli i počeli da pričaju s a njim. Toliko je policajac imao strpljenja kada da priča sa najrođenijim - prepričava scenu jedan od očevidaca drame na Brankovom mostu.

Foto: Zoran Sinko

 

On dodaje da je devojka,  do detalja ispričala zašto se odlučila na taj korak.

- Rekla je da ima 18 godina i objasnila da ima probleme u školi, ali i u porodici. Nije mogla da se izbori s njima. Policajac joj je objašnjavo da će sve biti kako treba i ona mu je srećom poverovala - rekao je naš sagovornik još uvek potresen scenom koju je video. 

Prema njegovim rečima ubrzo je stigla i Hitna pomoć. 

- Bila je doktorka i ona je polako razgovarala s njom i smestili su je u sanitet. Kako sam čuo prevezli su je u psihijatrijsku ustanovu  "Dr Laza Lazarević". Nadam se da će tamo dobiti adekvatnu pomoć i da joj nikada više ništa slično neće pasti na pamet jer život je pred njom - rekao je naš sagovornik.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19