• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: I.M.

28.07.2022

16:44

TRAGOVI KOSE I KRVI NA AUDIJU ODALE VOZAČA UBICU! Pregazio je Dušicu i pobegao, sam se izdao kada je automobil ODVEZAO U SERVIS!

printscreen

Vesti

TRAGOVI KOSE I KRVI NA AUDIJU ODALE VOZAČA UBICU! Pregazio je Dušicu i pobegao, sam se izdao kada je automobil ODVEZAO U SERVIS!

Podeli vest

Bahati vozač koji je usmrtio ženu pao kod majstora, u servisu na audiju uočeni tragovi kose i krvi, on mislio da je pregazio divljač

Slučaj koji je zgrozio javnost u Moravičkom okrugu u kojem je S.D. (44) iz okoline Lučana, pregazio autom Dušicu Ikodinović (40), ne prestaje da šokira.

Kako saznajemo, S.D. je uhapšen nakon što je svoj audi odvezao na popravku, a iz servisa je ubrzo “procurela” informacija da je na popravci automobil na kojem se nalaze tragovi kose i krvi. Policija je pregledala i snimke sa nadzornih kamera u Lučanima i Čačku, što je pomoglo istrazi.

- Osumnjičeni u svojoj izjavi Tužilaštvu ne spori da je bio učesnik saobraćajne nezgode u kojoj je stradala žena. Rekao je da je upravljao svojim vozilom i da je do nezgode došlo prilikom mimoilaženja sa vozilom koje mu je dolazilo iz suprotnog smera. Kazao je da je tada “udario u nešto” i “da je pomislio da je u tom trenutku na put izletela neka divljač”, jer da je nekog uočio, on bi stao.

Napukli su mu šoferršajbna i far, a pošto mu je otac prek čovek, te da ne bi imao problem sa njim, on je iste večeri auto odvezao u ovlašćeni servis u Čačak – izjavio je branilac S.D. advokat Miloljub Jovičić, navodeći izjavu koju je osumnjičeni dao pred tužiocem. 

On je dodao da je S.D. tek pošto je uhapšen saznao da je imao kontakt sa pešakom.

U narednim danima izjavu Tužilaštvu bi trebalo da daju zaposleni u auto-servisu i sestra nastradale žene.

Vozaču određen pritvor, preti mu od jedne do osam godina robije 

Podsećamo, porodica je Dušičin nestanak prijavila u petak prošle nedelje, njeno beživotno telo je pronađeno dva dana kasnije u šipražju pored puta u selu Lis, 15-ak kilometara daleko od Lučana gde je živela, kod takozvane "stene". Iz Policijske uprave u Čačku su u utorak javili da je počinilac uhapšen.

Osumnjičenom se na teret stavlja izvršenje krivičnog dela teško delo protiv bezbednosti saobraćaja i krivično delo nepružanje pomoći povređenom licu, za šta je zaprećena kazna zatvora u trajanju od jedne do osam godina. Nakon saslušanja njemu je određen pritvor u trajanju do 30 dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!
napeto

Rusi oči u oči sa američkim snagama u Nigeru, Ostin se odmah oglasio!

Rusko vojno osoblje ušlo je u četvrtak u vazdušnu bazu u Nigeru u kojoj su američke trupe, od kojih je vojna hunta Nigera zatražila da se povuku, a ministar odbrane SAD Lojd Ostin izjavio je da američki vojnici nisu u opasnosti i da su "ruske snage u posebnom kompleksu i nemaju pristup američkim snagama ili opremi".

03.05.2024

10:06

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!
Planeta

Vodič za američke izbore! Vek i po okršaja - kako su nastale Republikanska i Demokratska stranka!

Od Linkolnove pobede na izborima, pa do danas svi američki predsednici bili su ili iz Republikanske ili iz Demokratske partije, a uspostavljena je dominacija ove dve stranke i u Kongresu. Formalno, postoje i druge koje mogu da učestvuju na izborima. Međutim, njihovi rezultati su zanemarljivi, navodi se u analizi Instituta za politiku i ekonomiju jugoistočen Evrope (IPESE)

03.05.2024

10:36

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu
Zdravlje

Odmah pogledajte u svoju kosu! Ako primetite ove promene vreme je za uzbunu

Mnogo toga možete saznati na osnovu nečije frizure: koliko se neko brine o sebi, vodi li računa o trendovima, da li je uredan, koja mu je omiljena boja, kakvog je trenutno raspoloženja. Na osnovu kose, takođe, može se zaključiti i šta jedemo, kakva nam je genetika, da li smo pod stresom i da li patimo od nekog zdravstvenog problema. Da, dobro ste čuli, kosa može poslužiti i u dijagnostičke svrhe, jer njen kvalitet i stanje u kojem se nalazi mnogo toga govore o zdravlju celokupnog organizma.

03.05.2024

10:02

Džet set

Srbija