• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/E. I.

14.07.2022

09:08

GAZDARICA KLINIKE GDE JE MILANU SLOMLJEN VRAT UČENICA DR DABIĆA!?! Karadžić dve godine kod Šunićeve lečio pacijente bioenergijom!

AP/Tanjug/Fotoilustracija

Vesti

GAZDARICA KLINIKE GDE JE MILANU SLOMLJEN VRAT UČENICA DR DABIĆA!?! Karadžić dve godine kod Šunićeve lečio pacijente bioenergijom!

Podeli vest

Jadranka Šunić, gazdarica klinike "Balans medika", u kojoj je Beograđaninu Milanu Đuriću (58) slomljen vrat, bila je učenica i saradnica Radovana Karadžića dok se krio od haške potere i predstavljao kao 'doktor Dragan David Dabić'

Karadžić je više od dve godine kod Šunićeve na klinici lečio pacijente bioenergijom.

Lažni lekari

- Doktor Dabić je za vreme skrivanja držao seminare i predavanja kao doktor kvantne medicine. S obzirom na to da se na njenoj klinici obavljaju takvi tretmani, Šunićeva je redovno pohađala njegove seminare i učila od njega. Tokom edukacije, njih dvoje su se baš zbližili i dogovorili saradnju. Kao svom učitelju, pružila mu je šansu da dođe u njenu kliniku "Balans medika" i da leči pacijente. Dabić je skoro dve i po godine primao pacijente i lečio ih. Sve dok nije uhapšen. Koliko su bili bliski saradnici, svedoči i krst koji je vlasnica klinike dobila na poklon od dr Dabića! To vam sve govori o poslovanju i načinu rada ove klinike: dovode ljude kojima ne znaju ni indentitet niti ih proveravaju - otkriva naš izvor.

Naš sagovornik dodaje da je 2009, godinu dana posle hapšenja Karadžića, "Njujork tajms" objavio reportažu o dr Dabiću, gde je upravo vlasnica "Balans medika" pričala o poznanstvu sa haškim beguncem, hvaleći se da je od njega dobila zlatni krst. Tom prilikom Jadranka se fotografisala za američke novine sa poklonom dr Dabića.

Šunićeva juče nije bila raspoložena za razgovor o tragediji i poznanstvu sa Radovanom Karadžićem.

- Zatvorili smo centar i ne primamo pacijente. Bolje je zasad da ne govorimo ništa i prepustimo stvar istražnim organima - rekla je kratko Šunićeva.

Sutra sahrana

Milan Đurić biće sahranjen sutra na Novom bežanijskom groblju. Da tragedija bude još veća, pre dvadesetak dana, porodica je sahranila i Milanovog oca, od koga su krili da mu je sin u komi.

Kako Informer saznaje, Jadranka je bolesna i već duže vreme nije obilazila svoju kliniku jer se plašila da se ne zarazi koronavirusom, pošto nije vakcinisana!?

Radili bez licence

Juče se povodom smrti Milana Đurića i klinike oglasilo i Ministarstvo zdravlja.

- Privatna klinika "Balans medika", u kojoj je posle tretmana kod kiropraktičara muškarac ostao nepokretan, a kasnije preminuo od posledica nameštanja prvog vratnog pršljena, nije imala licencu Ministarstva zdravlja. Zdravstvena inspekcija nije u mogućnosti da izvrši kontrolu te ustanove jer je onemogućen ulazak u prostorije privatne klinike. Sve podatke oko zdravstvenog stanja muškarca koji je zbog komplikacija preminuo na Institutu "Banjica" inspekcija prikuplja na tom institutu. Više javno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog za obdukciju, nakon čega će proceniti ima li elemenata krivičnog dela i u čijoj je nadležnosti - rekli su nam u Ministarstvu zdravlja.


 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marcco

pre 1 godinu

Kakva crna klinika. Salon za masažu kao i milion drugih kojima nikad nije ni trebala zdravstvena licenca, a dve trećine nemaju čak ni firmu već rade po stanovima.

sledeća vest

Izbori 2024

Izbornu volju građana nećete promeniti! SNS Niš odgovorio opoziciji: Zarad istine, ovo su zapisnici objavljeni na biračkom mestu (FOTO)
Izbori 2024

Izbornu volju građana nećete promeniti! SNS Niš odgovorio opoziciji: Zarad istine, ovo su zapisnici objavljeni na biračkom mestu (FOTO)

Povodom učestalih pritisaka i otvorenih napada koje predstavnici opozicionih lista na svojim konferencijama za novinare upućuju pravosuđu, kao nezavisnoj grani vlasti, Gradski odbor Srpske napredne stranke Niš poručuje - izbornu volju građana nećete promeniti plasiranjem laži o falsifikovanim zapisnicima, ma koliko puta ponovili i koliko god glasno to uzvikivali.

12.06.2024

18:47

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!
Izbori 2024

Đorđe Stanković krši zakon! Jovanov: Lik koji je krao toalet papir vrši brutalan pritisak na sudije kako bi isposlovao odluku u korist svoje izborne liste!

Član Predsedništva Srpske napredne stranke i narodni poslanik Milenko Jovanov oglasio se povodom vesti da je lider "Guz koalicije" i kradljivac toalet papira iz Skupštine Srbije, Đorše Stanković, po instrukcijama iz jedne Zapadne ambasade žestoko zapretio sudijama Višeg suda u Nišu da prekroje izbornu volju građana i obore izborne rezultate u tom gradu na jugu Srbije!

12.06.2024

14:42

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Ko "deli sreću" odžačarima?
Pitam se, pitam

Ko "deli sreću" odžačarima?

Kragujevačkog odžačara koji decenijama “deli sreću” onima koji veruju da će im dan biti bolji kad ga sretnu, spazili smo na zanimljivom mestu, odakle neki odlaze veseli a drugi zabrinuti...

12.06.2024

19:25