• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.02.2022

17:55

Ovo je epilog urnebesnog slučaja "diler dileja" iz Beograda

A1tv.net

Vesti

Ovo je epilog urnebesnog slučaja "diler dileja" iz Beograda

Podeli vest

Mladić koji je početkom prošle sedmice u Ulici Vojislava Ilića u Beogradu greškom ušao u policijski "golf 6" misleći da je to auto prodavca droge, pa je od dvojice inspektora u civilu tražio da mu prodaju marihuanu, najverovatnije neće odgovarati pred zakonom!

On je nakon saslušanja pušten na slobodu jer je sarađivao s policajcima i utvrđeno je da nije učinio krivično delo.


Ipak, u javnosti su mu ostali nadimci "najgluplji diler ikad" i "diler dileja"!

"Otpevao" dilera
Kako je ispričao naš izvor iz istrage, malerozni diler je do detalja ispričao kako je došlo do nesporazuma i kako je greškom, umesto na prodavca droge, naleteo na inspektore.


- Mladić je ispričao da mu je prodavac droge rekao da će ga čekati u belom "golfu 6" u Ulici Vojislava Ilića. Sticajem okolnosti, dvojica inspektora u civilu zatekli su se na istom tom mestu u belom "golfu 6", koji nije imao policijske oznake. Mladić je pomislio da je to automobil prodavca droge, pa je ušao u vozilo, seo na zadnje sedište i rekao: "Ćao, braćo, stigao sam!" Iznenađeni policajci su u trenutku zanemeli, a mladić je izvadio iz džepa 2.100 evra, pružio im i rekao: "Dajte 'vutru', pa da palim". Inspektori su odmah shvatili da ih je mladić pomešao s pravim prodavcima droge, pa su mu pokazali legitimacije i uhapsili ga - ispričao je naš sagovornik.

Prodavac će odgovarati
Nesmotreni kupac droge je tek tad shvatio da je pogrešio auto i da je, na svoju nesreću, seo baš u policijski "golf".
- Shvatio je da mora da sarađuje, pa je policajcima sve ispričao o prodavcu droge s kojim je trebalo da se nađe. Policijske patrole sa Zvezdare ubrzo zatim su pronašle beli "golf 6" u kom je zatečen Stefan M., a pretresom vozila otkriveno je 86 kesica s marihuanom spakovanom za dalju prodaju - objasnio je naš izvor.


Prema njegovim rečima, smotani kupac droge je ubrzo pušten, ali Stefan nije imao tu sreću, pa mu je određeno policijsko zadržavanje i biće saslušan u nadležnom tužilaštvu.


Advokat: Nema krivične odgovornosti
 
Advokat Nebojša Perović smatra da nema mesta vođenju krivičnog postupka protiv nesmotrenog kupca droge, naročito zbog toga što je delo ostalo u pokušaju, ali i zbog toga što je otkrio od koga je trebalo da nabavi drogu.
- Krivični zakon propisuje da bez obzira na to da li je reč o posedovanju droge za prodaju ili za ličnu upotrebu, osumnjičeni se može osloboditi ukoliko prizna od koga nabavlja narkotike - pojasnio je Perović.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dojčilo

pre 2 godine

Ovakvim tekstovima crtate metu dečku na čelu! Vrlo pametno!!!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31