• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: vijesti

02.12.2021

22:56

OVO MI JE BILA JEDINA PRILIKA DA IH POGLEDAM U OČI I PITAM GDE MI JE ZAKOPAN SIN Oglasila se ogorčena majka jedne od žrtava Veljinog klana

Fotoilustracija/eStock/Tanjug/Informer

Vesti

OVO MI JE BILA JEDINA PRILIKA DA IH POGLEDAM U OČI I PITAM GDE MI JE ZAKOPAN SIN Oglasila se ogorčena majka jedne od žrtava Veljinog klana

Podeli vest

Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković, kao i pripadnik te grupe Nebojša Janković, saslušani su po zamolnici crnogorskog tužilaštva, a u okviru istrage zbog ubistva Damira Hodžića, Adisa Spahića i otmice Mila Radulovića zvanog Kapetan.

Oni su na saslušanju negirali optužbe, a sada se oglasila majka jednog od ubijenih muškaraca. Mirsada Spahić, majka Adisa Spahića koji nije imao kriminalni dosije, Vijestima je rekla da je užasnuta postupkom specijalnog tužioca Saše Čađenovića, navodeći da ga je molila da je obavesti kada je saslušanje:

- Tražila sam samo da prisustvujem saslušanju, na to imam pravo. Htela sam da pitam gde mi je zakopano dete, da mu makar kosti nađem i sahranim ga kako dolikuje. Nije me obavestio da je saslušanje, a morao je po zakonu. Nije mi pružio priliku da ih pogledam u oči i pitam - gde mi je sin, a ovo je bila jedina prilika, niti da im kažem - moj sin nije bio ni kriminalac, ni škaljarac. Dok nas ova nevolja nije zadesila mi nismo znali ni šta su, ni ko su ni škaljarci ni kavčani, niti da postoji - kazala je Spahić.

Objasnila je i da je njenog sina, 14. oktobra prošle godine, šura - Damir Hodžić, pozvao da ga prebaci negde i da je rekao da će se vratiti brzo, ali da nikad nije došao kući.

Foto: printscreen

Belivuk i Miljković terete se za ubistva u Crnoj Gori

Podsetimo, Belivuk i članovi njegovog klana sumnjiče se da su Spahića i Hodžića namamili u jednu kuću pokraj Spuža, da su ih tu likvidirali, potom tela zakopali na nepoznatoj lokaciji, a onda potpuno "očistili" kuću - farbali su zidove, skidali parket...

Crnogorsko tužilaštvo ranije je saopštilo da je presretnuta komunikacija između članova Veljine grupe iz koje se može zaključiti da su počinili ove likvidacije.

- Osumnjičeni B. V. je glasovnom porukom putem kriptovanog mobilnog telefona obavestio druge pripadnike kriminalne organizacije o načinu na koji je izvršio opisano krivično delo, te je istima saopštio: Brate, "Zemo" i "Hell" i svi su dobro odreagovali, to ne može uopšte da se komentariše, svako je hvato svog, meni je zapao "Kasap", "Kratos" je hvato "zeta", "Hell" je hvato M., to što je "Kasap" imao utoku i potegnuo, brate to niko nije mogao da očekuje i to nije moglo da se promeni i ne može da se ispravi, to nikako brate, ja uopšte nisam hteo da rizikujem, mi smo se tako dogovorili sami bez obzira šta ste vi rekli tu u grupi, ako se vidi i potegne odmah se puca. Brate to nema šta tu da se pravdamo - naveli su tada iz SDT-a.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Darko

pre 2 godine

Pitajte Vučića. I Danila. Oni su im drugari, oni su stvorili Beluvuka, za njih je radio. Dok im je trebao. Odgovaraćeš, Vučiću...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Izazovi i pritisci se povećavaju iz dana u dan!
Politika

Najsnažniji bedem koji srpski narod ima jeste snaga našeg jedinstva! Petković o Vučićevoj borbi u Njujorku: Izazovi i pritisci se povećavaju iz dana u dan!

Pred Srbijom je jedan od najtežih političkih momenata u modernoj istoriji - 23. maja je sednica Generalne skupštine Ujedinjenih nacija na kojoj će se u 16 časova glasati o sramnoj rezoluciji o navodnom genocidu u Srebrenici. Zbog toga je, sada više nego ikada, važno da se zbiju redovi i da svi stanu uz predsednika Srbije Aleksandra Vučića u teškoj borbi koju vodi za očuvanje nacionalnih interesa.

19.05.2024

21:15

TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)
Live TV

Iranski predsednik je ubijen? Približava nam se potpuni sumrak razuma u čitavom svetu! (VIDEO)

Udarna tema u svim svetskim medijima jeste pad helikoptera iranskog predsednika. Pojavljuje se veliki broj dezinformacija. Predsednik nije bio sam. Postojala su još dva helikoptera sa ministrima. Da li je predsednik Irana još uvek živ ili nije? Gosti "Info večeri" bili su Dragan Vasiljković, iz fondacije Kapetan Dragan, kao i profesor dr Miloje Pršić, pukovnik u penziji.

19.05.2024

21:51

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!
Planeta

Odbegli oligarh dao zastrašujuću prognozu za Ukrajinu!

Bivši šef JUKOS-a, biznismen Mihail Hodorkovski, rekao je da su zapadne zemlje skoro već izgubile u ukrajinskom sukobu. Zatim je izdao izuzetno sumornu prognozu za budućnost Ukrajine za naredne dve godine, rekavši da je to i dalje „najbolji scenario“.

20.05.2024

06:29

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12