• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/novosti

04.11.2021

12:55

ŠIPTARI NAPALI SRPSKU PORODICU! Trudnici u osmom mesecu zadali nekoliko udaraca, pretučenom mužu OTKINULI KRST SA VRATA/FOTO/

Vesti

ŠIPTARI NAPALI SRPSKU PORODICU! Trudnici u osmom mesecu zadali nekoliko udaraca, pretučenom mužu OTKINULI KRST SA VRATA/FOTO/

Podeli vest

U jednom mestu na istoku Francuske, napadnuta je jedna srpska porodica. Napali su ih Albanci poreklom iz Albanije

Prema rečima S.B. njegova trudna žena, u osmom mesecu trudnoće, dobila je nekoliko udaraca.

Takođe i sam S.B je po vlastitom svedočenju dobio par udaraca a i počupan mu je krst sa vrata, javio je sajt Svi Srbi u Parizu koji već godinama i na društvenim mrežama okuplja Srbe koji žive u Francuskoj i objavljuje vesti važne za dijasporu koja živi u toj zemlji.

Srbin, S.B. koji je još u šoku zbog svega što se desilo a i zbog pretnji smrću koje je dobio ispričao je šta se tačno dogodilo.

Ova srpska porodica već ima ćerkicu koja je rođena u Francuskoj.ž

Zbog bezbednosti ove srpske porodice i na njihov zahtev objavljeni su samo inicijali Srbina koji je napadnut i udruženje kaže da neće objaviti ni ime grada gde su smešteni a ni odakle potiču iz Srbije.

Udruženje “Svi Srbi u Parizu” je već preduzelo određene korake da se pomogne toj srpskoj porodici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

Cuj Srbi u Parizu, toliko veliki Srbi da ni ne zive u Srbiji. A i ovi otisli pre cetiri godine, trazili azil i verovatno pljuvali po Srbiji da bi ha dobili sada nam treba biti zao njih?

milankukic

pre 2 godine

to je za ocekivati jer francuska je priznala kosovo pa kad su pustili Haradinaja koji je bio na interpolovoj poternici dali su zeleno svetlo šiptarima da mogu da rade u Francuskoj šta hoce sa Srbima

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)
Live TV

U nemačkim medijima objavljena slika predsednika Vučića pokrivenog srpskom zastavom! Šta će uslediti u Crnoj Gori nakon sramnog glasanja u UN? (VIDEO)

Puna dva dana priča se o Savetu bezbednosti u UN. U Specijalnoj emisiji Informera o temi Rezolucije u Srebrenici govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i predsednik poslaničke grupe PUPS-a Stefan Krkobabić. Uživo u program putem vajber uključenja javili su se i politikolog Andreja Lović iz Nemačke i novnar Igor Damjanović iz Donjecka, kao i Vojkan Milošević, direktor Centra za antiterorizma i Olga Ravasi, gopolitički strateg.

25.05.2024

20:02

JOŠ TV VESTI

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija