• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.05.2024

18:31

Novi rijaliti na Pinku! Nagrada milion funti! Prvi učesnik će biti ni manje ni više nego Željko Mitrović!

marko djokovic

Rijaliti

Novi rijaliti na Pinku! Nagrada milion funti! Prvi učesnik će biti ni manje ni više nego Željko Mitrović!

Podeli vest

Željko Mitrović najavio je dolazak novog rijaliti formata na ružičastu televiziju.

Naime, kako je Mitrović objasnio, još uvek nije doneo konačnu odluku, ali razmišlja o tome da napravi rijaliti program koji će trajati 40 dana, a u kojem će on biti jedini učesnik.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Još je neizvesno ali postoji šansa da ću ovog leta napraviti rijaliti 24/7 koji traje 40 dana i u kome sam učesnik samo ja! Naime za opkladu od 100 000 evra, dokazao bih kako za 40 dana u Londonu mogu sa samo 500 funti zaraditi milion funti za 40 dana - napisao je na svom Tviter nalogu Željko, pa otkrio još detalja:

 

 

- Naime poneo bih iz Bg samo 500 funti koji mi sluze za put vozom i prvo prenoćište i dva muzicka instrumenta. Prvh 5 dana bih kao ulični svirač zaradio oko 3000 od kojih bi za život do kraja rijalitija, odvoijo 1000 funti a ostatak od 2000 funti bih uložio u jednu super-rikšu koja bi mi u narednih 10 dana , kao rikša vozaču, donela oko 20 000 funti od koji bi za 10 k funti u East Londonu ulozio u kupovinu 5 starih krševa Rolseva ( old tajmera) i 10 k u njihovo šminkanje , farbanje i popravljanje, koje bi trajalo 10 dana, kako bi ih 25og dana prodao za po 100 k već poznatom kupcu, sa ovih 500 k bih kupio apartman u veoma losem stanju Fulhamu blizu south Kensingtona za 400 k funti i 100 k ulozio u sredjivanje koje bih sproveo sam i koje bi trajalo oko 15 dana, 40 og dana bi svakako ovaj artistički sredjen apartman bio prodat za milion funti! P.S.Sve poreze bih platio od 100 k od dobijene opklade tako da bi mi čisto ostalo milion funti! Moji se bune, jer kako kazu nece da im propadne leto, a meni dobro izgleda! Videćemo - zaključio je Mitrović.

Podsetimo, Željko Mitrović pre skoro dve godine kupio akcije najveće svetske kompanije Google, a nedavno se na svom Instagram nalogu pohvalio velikim uspehom koji je postigao.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!
Jasno kao dan

Ruska ofanziva na Harkov daleko je više od pukog vojnog poraza Ukrajine! I Zapad i Kijev to znaju, zato i boli toliko!

U "Čapajevu", sovjetskom filmskom klasiku iz 1930-ih, koji je još uvek dobro poznat u ruskoj i ukrajinskoj popularnoj kulturi, poznata ključna scena prikazuje "psihološki napad". U filmu se ovo ne odnosi na propagandu ili informacioni rat, kao što bismo sada mogli pretpostaviti. Umesto toga, napad je disciplinovano napredovanje preko pravog bojnog polja, izvedeno sa toliko sjaja da gotovo uspaniči branioce u porazu. U starom sovjetskom filmu, ovaj napad je odbijen.

15.05.2024

19:37

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija