• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

23.12.2023

09:02

Sneža Kušadasi šokirala priznanjem u emisiji uživo: "Imala sam trojku sa dečkom i njegovim drugom, nije me sarmota"

Printscreen You Tube

Rijaliti

Sneža Kušadasi šokirala priznanjem u emisiji uživo: "Imala sam trojku sa dečkom i njegovim drugom, nije me sarmota"

Podeli vest

Sunoć u emisiji "Pitanja novinara", Sneža Kušadasi je iznela skandalozne stvari o sebi i svom životu.

Naime, Snežana Kušadasi je odgovarala na pitanja i na brojne optužbe koje su iznete na njen račun poslednjih nedelja. Zadrugarka je onda u jednom trenutku priznala kako je imala trojku sa dečkom i njegovim drugom, čak su i novinari ostali zabezeknuti kada su čuli njeno izlaganje.

- Kako reaguješ na optužbe Darijanove majke da si aljkava i da si u njenoj kući ostavila prljavštinu i buđ?

- Mislim da je dotična mnogo gora od mene, to što sam zatekla u toj kući to je diskutabilno, ona nije mogla da zna kakva sam pošto nismo živeli na istom spratu. Njemu je inspekcija dolazila u restoran i pre mene, ja nemam nikakvu vezu sa tim. Ostavila sam testament jer su mi se mnoge ružne stvari desile, pa da se osiguram, sestra mi je rekla da neću nikad imati decu. Otac mi je rekao da sam ku*va i da nisam njegova ćerka, to je rekao preko spikerfona. Imala sam trojku to nikad neću da poričem, nikad nisam bila žrtva i nemam čega da se stidim - rekla je iskreno Sneža.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Nije lepo da se tako kaže za nju da je kao vampir, možda je ona samo zabrinuta za mene, samo želim da joj poručim da sam dobro i da ne brine - priznao je Dorijan.

- Jel te nije sramota to što radiš Sneži, ponižavaš je da je bila u ludnici? - rekao je Darko.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Ja samo tako reagujem na pretnje, sad me je strašno sramota što je pričala u trojci, pričala je i o masturbaciji dok razmišlja o Đedoviću. Sneža je htela da počisti i u restoranu i sve, moja majka je videla nešto u sobi dok smo mi ulazili zato što smo ostavili haos zbog preranog ulaska. Imam teskobu i bol, neko ludilo osećam već duže i sebi postavljam pitanje kako je moguće da sam otišao kod nje na jednu kafu i ona me odma omađijala, ko zna kakve su tu magije u pitanju - odgovorio je Darijan.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija