• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

01.12.2023

12:30

"Majka je ucenjivala za pare, braća koristila, a otac deteta..." Matora ključa od besa, bacila se na žestoko raskrinkavanje Anite (VIDEO)

printscreen pink tv

Rijaliti

"Majka je ucenjivala za pare, braća koristila, a otac deteta..." Matora ključa od besa, bacila se na žestoko raskrinkavanje Anite (VIDEO)

Podeli vest

Strasti između Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović se ne smiruju nakon skandala sa Mateom Car.

U sinoćnoj emisiji "Gledanje snimaka" voditeljka je najavila prilog u kojem je Jovana Tomić Matora razgovarala sa Markom Đedovićem o njenom besu zbog Anitinog izbegavanja odgovora na temu Matee Car, nakon čega je Stanojlovićeva dobila reč prokomentariše.

Meni je Matea uništila život. Nemam šta da dodam - rekla je Anita.

Ne mogu da verujem da je Anita sve i svašta govorila Ša zbog nekakvog komentara, a kad je pitate za osobu koja joj je razorila brak, ona ćuti. Je l' si razvnodušna pra njoj? Voliš je, je l' ti krivo? Ona treba da kaže sve, da joj je zabila nož u leđa, da je ispala budala. Kako da kažem da se ova devojka kaje? Ne može da kaže da je mrzi, šta je onda suprotna emocija? Ljubav? Kako ovo da se protumači, da li je ovo realno? - istakla je Jovana.

- Reč jednu više neću reći - dodala je Stanojlovićeva.

Anita je mene navukla na sebe. Mislila sam da je niko ne voli. Majka je ucenjivala za pare, braća su želela samo korist od nje. Otac njenog deteta nije želeo dete da uzme kod sebe. Zbog svega toga sam se još više vezala za nju. Ona je sigurno nešto sakrila, samo ne sme ovde da kaže. Više me ne zanima. Ona je prošle godine svašta od učesnika doživela, vređali su joj dete, najmilije, a ove godine joj je problem komentarisanje?! Ne može u to da me uveri. Ona kad je priznavala istinu, priznavala je da njoj bude lakše. Ko mi želi istinski dobro, neće mi poželeti da pričam sa njom. Neka pričaju oni koji su joj prijatelji, ja ne želim. Nominacije su mi otvorile oči. Borim se sama sa sobom. Boli me ku*ac šta radi i sa kim - zaključila je Matora.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!
NEKO IH JE IDIOTSKI PRESELJAVAO

Cela zgrada - svi kandidati za odbornike Zeleno-levog fronta! Opozicija se sprda sa narodom: Optuživali vlast za fantomske birače, a oni imaju fantomske odbornike!

Liste za lokalne izbore opozicije pune su takozvanih fantomskih birača, kako su oni samo nazvali pojedine građane koji su menjali prebivalište i pokušali da tako optuže vlast da je pokrala decembarske izbore?! Sada, je opozicija prestavila - fantomske odbornike i to u svojim redovima!

17.05.2024

11:14

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!
Izbori 2024

SRPSKA POLITIČKA ALHEMIJA! Samo da su protiv Vučića: Pljuvali se na pasja kola, a sad su u istom frontu!

Proročke reči predsednika Srbije Aleksandra Vučića da će se opozicija istog časa ujediniti ako bude imala makar jedan glas, jednog odbornika, jednog poslanika više od vladajuće koalicije ponovo su dobile na snazi nakon što je doktor Branimir Nestorović, lider "Pravi Mi" najavio da će se povući iz izborne trke na lokalnim izborima u Beogradu, ako i lažni ekolog Savo Manojlović uradi isto.

17.05.2024

10:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija