• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

22.11.2023

18:44

Umesto sa Aneli, ljubio se sa drugom devojkom! Ahmićeva van sebe zbog Janjuševe izdaje, ne želi da ga vidi: "Stavljam tačku na odnos sa njim!"

Aleksandar Jovanović Cile, ATA Images

Rijaliti

Umesto sa Aneli, ljubio se sa drugom devojkom! Ahmićeva van sebe zbog Janjuševe izdaje, ne želi da ga vidi: "Stavljam tačku na odnos sa njim!"

Podeli vest

Aneli je prizala Drvetu mudrosti kako se Janjuš ljubio u kupatilu sa Jovanom, ali da to kriju od svih.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš od početka rijalitija provode svaki trenutak zajedno, a među njima su se razvile i emocije. Međutim, do nemira u ljubavnom gnezdu je došlo sinoć nakon Anelinog razgovora sa Majom Marinković, bivšom Janjuševom devojkom. 

Maja je otvorila dušu i ispiričala Aneli kako se Janjuš ponašao prema njoj, što je pokolebalo Ahmićevu, koja je odlučila da prekine odnos sa bivšim košarkašem. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Drvo, ja sam došla da ti kažem neke stvari. Juče mi je svašta rekao jer sam odgovorila na neke prozivke. Tokom Mionine svadbe me je grlio, a pevačica Jovana se pućila i gledala ka nama, pa se on uznemirio. Došla sam do jednog zaključka. Maja je bila u pravu, igrao se sa mnom. Pokušao je sa Jovanom pevačicom da ide u toalet. On se dogovarao sa njom, mimo mene, da idu tamo. Ona je rekla da se sa njim ljubila. Ovo je naša tajna, a ja se nadam da ću dobiti frizuricu jer sam ovo otkrila. Anđeli se poverila da su se ljubili. Stavljam tačku na odnos sa njim, definitivno - kazala je Aneli.

- Sve što donosimo odlukama je prolazno, a srcem je večno - dodao je Drvo.

Foto: Youtube printscreen

 

- Ja nisam htela ovo da kažem, pokušala sam u rehabu da pričam sa njim, ali mu ništa nisam rekla, a njegov osmeh je dovoljno toga rekao. Zna da ja njega uvek provalim. On je rekao da to mora Jovani pevačici da kaže, šta sam nameravala da ga pitam, pa se to po kući pročulo. Šta on ima da priča njoj šta sam ja rekla? Ne želim ja da budem ta koja je ljubomorna - rekla je Aneli i dodala:

 

- Od svih ratnika, najveća su dva: vreme i strpljenje.

- Jako se loše osećam, malo ću otići na žurku da je ispoštujem i vraćam se nazad - kazala je Aneli.

- Sve stvari su teške, pre nego što postanu lake - istaklo je Drvo.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija