• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

22.11.2023

14:35

Produkcija donela odluku i žestoko kaznila zadrugare: U "Eliti" promenjena pravila, evo zbog čega

ATAIMAGES/printscreen

Rijaliti

Produkcija donela odluku i žestoko kaznila zadrugare: U "Eliti" promenjena pravila, evo zbog čega

Podeli vest

Produkcija rijalitija "Elita" je donela odluku da do daljnjeg ukine sve proslave u imaginarijumu zbog toga što učesnici nisu poštovali pravila života u "Eliti".

U Belu kuću je stiglo pismo Velikog šefa, a ovonedeljni vođa Marko Đedović ga je pročitao pred ostalim učesnicima.

- Elito, ne možemo da se ne osvrnemo na generalno ponašanje i vaš odnos prema slavama i rođendanima koji se organizuju u "Eliti". Sveukupni utisak je da većini vas zapravo takvi događaji služe da pokupe što više hrane, odnesu je i posakrivaju po budžacima i ćoškovima, a proslava kao takva retko koga zapravo zanima. Takođe, čestike koje dobijate, a čitate ih u sebi i pod jorganima su postale potpuno besmislene za gledaoce koji samo mogu da nagađaju šta su vam vaši najbliži poručili i napisali. Pre svega, želimo da nagradimo učesnike koji su juče ostali na slavi i nije im bilo jedino bitno da pokupe hranu i legnu pod ćebe nimalo ne razmisljajući ni o onima čija je proslava a ni o gledaocima, čak ni o poštovanju pravila života u "Eliti". Stoga, će sledeće nedelje odabrani biti samo sedam učesnika: Ša, Miona, Teodora, Aneli, Vivijen, Uroš i Vanja. Oni će osim života u kući Odabranih imati i sve dodatne privilegije kako bi im život bio što lepši. Ali to nije sve… S obzirom na to da veliku većinu učesnika proslave apsolutno ne zanimaju i da ih posećuju samo da bi dopunili svoje štekove sa hranom, doneli smo odluku da do daljnjeg ukinemo organizovanje istih. Ukidanje proslava podrazumeva slavlja svih vrsta kao i svega što uz to ide. Nećete više dobijati ni čestitke, ni poklone ni hranu od svojih najbližih. U narednom periodu, sve dok ne donesemo drugačiju odluku ćete imati jedino žurku utorkom uveče i to samo ukoliko budete učestvovali u ovom provodu - stajalo je u pismu.

Na ovaj način komunikacija učesnika sa spoljnim svetom biće svedena na minimum, a jedino što je još uvek moguće je da takmičari s vremena na vreme obave video-poziv sa najmilijima, kao i da dobiju čestitke za praznike.

Do kada će ova zabrana biti na snazi zavisi samo od zadrugara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija