• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/K.Ć.

09.11.2023

11:01

Evo kako se Janjušu osvetila supruga: Marko doživeo nervni slom kada je video šta mu je Ena poslala

Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

Evo kako se Janjušu osvetila supruga: Marko doživeo nervni slom kada je video šta mu je Ena poslala

Podeli vest

Od samog početka rijalitija "Elita" primetili smo koliko se Janjuš zagrejao za Aneli Ahmić.

Svima je poznata saga između Aneli Ahmić, Stanije Dobrojević i Asmina Durdžića. Na kontu te priče, Ahmićeva je ušla u popularni šou program, a ubrzo je zaboravila na sve muke spolja. Aneli i Marko Janjušević Janjuš su brzo uplovili u neki čudan odnos, niti mogu zajedno, niti odvojeno, a njihovi klipovi su najpopularniji na društvenim mrežama. 

Pre samog ulaska u "Elitu", Janjuš je objavio fotografije njegove bivše supruge Ene i ćerke, te je priznao da su se pomirili, ali čim je kročio na imanje, to je otišlo u zaborav. 

Foto: printscreen/Instagram

 

Sada, posle par meseci provedenih u rijalitiju, Marko je doživeo šok od svoje supruge. Ena mu je poslala garderobu u Belu kuću, ali su sve stvari bile prljave i male. Janjuš je doživeo nervni slom kada je ugledao novu trenerku koju mu je Ena kupila, ali totalno mali broj.

- Ta žena nije normalna, pa ne mogu druže. Jedino što valja je ova trenerka, ali je mala. Pogledaj ti ovo, kao da sam drugi razred osnovne škole. Druže, XL mi je uzela, alo. Bog te j*bao kakav kreten od žene. Kaže imaj ženu, imaj k*rac, neću nikoga da imam - urlao je Janjušević u izolaciji.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika
Izbori 2024

SNS Vračar: Formirali smo većinu od 34 odbornika

Predsednik opštinskog odbora SNS Vračar Nenad Djordjević izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić - Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar utvtrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

03.06.2024

00:33

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija