• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

15.10.2023

12:42

Miljani oduzimaju Željka?! Kulićevoj zaprećeno da će dokazi protiv nje biti dostavljeni Centru za socijalni rad, pokreće se nov postupak

Zoran Sinko

Rijaliti

Miljani oduzimaju Željka?! Kulićevoj zaprećeno da će dokazi protiv nje biti dostavljeni Centru za socijalni rad, pokreće se nov postupak

Podeli vest

Matora je rekla Miljani da će zajedno sa Ivanom otići u Centar za socijalni rad i svedočiti u njegovu korist kako bi dobio starateljstvo nad Željkom.

U "Eliti" je u ranim jutarnjim časovima došlo do neviđenog haosa između Jovane Tomić Matore i Miljane Kulić.

Matora je u jednom trenutku poručila Miljani da ima dosta materijala protiv nje, kao i da će pomoći Ivanu Marinkoviću da dobije starateljstvo nad malim Željkom. 

Foto: Youtube printscreen

 

- Nisam htela ništa da pričam ovde u rijalitiju, ali stalno pričaš laži. Sad ti javno kažem, lično ću da idem sa Ivanom Marinković u Centar za socijalni rad da budem svedok i protiv tebe i protiv tvoje majke! Da lično dam sve dokaze sa suđenja, samo zato što me gaziš  - vikala je Matora.

- I gaziću te i zgaziću te - počela je da preti Miljana. 

Foto: Youtube printscreen

 

- A ti znaš koje klipove je Đedović slao tvojoj mami. Ima da dobiju Klarinu izjavu gde je otkrila koga je j**ao tvoj tata i šta je sve radio! Peckaš me, biću najgora prema tebi, veruj mi. Šta je Đedović poslao? Svi neka objave klip tvoje mame i neka pošalju u javnost i Ivanu Marinkoviću kao dokaz, sve da se vidi! Sve sam ti u lice rekla, a ti kako hoćeš - istakla je Tomičeva povišenim tonom.

- Neće mi niko pretiti i udarati na dete - branila se Miljana.

- Niko ti ne udara na dete, samo sam ti rekla šta će se desiti. Ti se raspadaš, nisi psihički dobro, kucaš stalno na kapiju. Tebi je najveći problem i neprijatelj tvoja mama, koja te huška protiv svih ljudi - rekla joj je Matora. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!
Društvo

Građani, budite oprezni! I MUP se oglasio zbog olujnog nevremena koje nam preti: Štabovi da se spreme za sve rizike i posledice!

MUP prosledilo je upozorenje gradskim i opštinskim štabavima za vanredne situacije za preduzimanje svih preventivnih i operativnih mera u cilju spremnosti za eventualno suočavanje sa rizikom i posledicama, na osnovu najave Republičkog hidrometeorološkog zavoda za pojavu intenzivnih pljuskova i veće količine padavina za danas i sutra, a koje mogu prouzrokovati potencijalne bujične poplave.

02.06.2024

13:29

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija