• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.10.2023

07:00

Aneli iznela Staniji šok detalje: "Nedavno sam abortirala, imam sve papire, on je patološki lažov"

ATAIMAGES

Rijaliti

Aneli iznela Staniji šok detalje: "Nedavno sam abortirala, imam sve papire, on je patološki lažov"

Podeli vest

Stanija Dobrojević je noćas ušla u "Elitu" kako bi se suočila sa Aneli oči u oči, bez posrednika.

 

Aneli Ahmić je tada otkrila Staniji da joj je Asmin sve vreme pisao dok je bio u Majamiju sa njom i on je tražio da se vide kada se on vrati iz Majamija.

- Prvih mesec dana pre nego što je došao on je sve vreme bio dostupan za mene - pričala je Stanija.

- Je l si tu upoznala njegovu prodicu? - upitala je Aneli.

- Jesam preko video poziva, oni su prema meni divni, a onda se dešava tvoj ulazak. On kaže da vaš brak nije validan, da hodža nije pravi. On kaže da vi niste imali odnose - rekla je Stanija Dobrojević.

- Laže, ja sam bila trudna pre Dubrovnika. 1.juna sam došla u Dubrovnik. Kada sam se vratila iz Turske, bila sam trudna mesec i po dana, ja sam se očistila u Lincu, bili smo mi intimni. Imam papire kod kuće o tome - rekla je Aneli.

Foto: Printscreen You Tube

 

- On govori da nije hteo da te pipne, da nije bilo ništa. I njegova porodica to govori - rekla je Stanija.

- On je patološki lažov, on je prodicu uvalio u probleme, u dugove. Ne veruj mu ništa - dodala je Aneli.

- Je l tebe on zanima i dalje, ja bih ti ga sada vratila - upitala je Stanija.

- Ne, koji će mi. Ja tebe ne krivim da si ga otela, ja tebe krivim jer si to radila, a što sam ja prolazila pakao da gledam to - dodala je Aneli.

- Ja sam htela da vidim sliku devojčice i kada mi je pokazao ja sam te videla - nastavila je Stanija.

- On je meni pretio da ćeš ti da me zoveš. On je rekao meni da ti znaš za nas. Napao me je da sam ti ja pisala, a ja to nisam nikada radila. Opet kažem on je meni rekao da ti sve znaš - nastavila je Aneli.

Foto: Printscreen You Tube

 

- On je meni rekao da vi niste zajedno od prošle godine - govorila je Stanija.

- Oni svi žive pod kirijom, meni su njegovi roditelji rekli da on nema ništa. Nas su iselili iz stana, a on je svojoj prodici pričao da ti imaš veliku platu, a njima je u cilju da on što pre ode iz Austije jer ga tamo čeka zatvor. On je meni slao koliko je para trošio u Majamiju.

- On je tebi davao 4000, 5000 evra za gardarobu - rekla je Stanija.

- Molim, to nije istina, on je meni kupovao stvari u Turskoj, to sve što mi je kupio bila je kopija. Ja ga tebi od srca želim, ja njega ne mogu da gledam, on je patološki lažov, ne bih mu ništa oprostila niti bilo koga, on je pokazao kakav je čovek. On je tebe lagao za sve - rekla je Aneli.

- Ja ti želim sreću. Ti su ušla ovde da mu se osvetiš? - upitala je Stanija.

- Ušla sam da vas ne gledam, ne bih se pomirla sa njim. Ja ne želim da ga gledam, ako ti misliš da ćeš biti srećna sa njim, ja ti to želim. BIla sam ja srećna sa njim, on je bio jako dobar otac, kada smo bili u Italiji prvo sa ćerkom, pa sami. Ja njega ne želim videti - dodala je Aneli.

- Ja sam htela njega da ti vratim, terala sam ga da se suočite, ali eto - rekla je Stanija.

- Ne treba mi, ja sam rešila da promenim sve to i pobegla sam od vas i da se odmorim od svega - rekla je Aneli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!
Srbija

Da l' da gledaš il' da jedeš! Darko je vatrgosac, ali i vrstan umetnik!

Vatrogasac Darko Sinđelić iz Ivanjice ima nesvakidašnji hobi. Za neke je to umetnost, jer kako nazvati skulpture koje on pravi rezbarenjem voća i povrća! Njegova dela sve češće krase stolove na veseljima u Čačku i okolini, ali se za ovo neobično umeće jednog vatrogasca čulo i u čitavoj Zapadnoj Srbiji.

28.05.2024

15:31