• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

27.09.2023

07:00

Učesnica "Elite" ekskluzivno za Informer o robiji u Austriji: "U zatvoru sam postala bolja osoba!"

Privatna arhiva

Rijaliti

Učesnica "Elite" ekskluzivno za Informer o robiji u Austriji: "U zatvoru sam postala bolja osoba!"

Podeli vest

U zatvoru sam postala bolja osoba, kaže Teodora Radoičić! Aktuelna učesnica "Elite" zbog dilovanja 4,5 kilograma heroina provela je tri godine u zatvoru u Beču.

Nedavno se vratila u Srbiju, a kako bi pokazala da je sada potpuno druga osoba, odlučila je da uđe u rijaliti.

U intervjuu za Informer je, pred sam ulazak u novu sezonu "Zadruge", Teodora Radoičić rekla je iz svoje prošlosti dosta naučila.

Da li se zbog nečega kaješ?

- Baka mi je preminula dok sam bila u zatvoru i to je jedina stvar koju sebi nikada neću moći da oprostim, niti ću prežaliti taj gubitak! Ona mi je bila sve u životu, s njom sam odrasla.

Foto: Privatna arhiva

 


Svojevremeno je i tvoja mama bila u zatvoru zbog preprodaje droge?

- Bila sam sedmi razred, mama mi je rekla da ide na dva dana i da se vraća, ali se nije pojavila. Otišla sam da je tražim kod prijateljice, a kada je njena prijateljica videla u kakvom sam stanju, rekla mi je da je mama uhapšena zbog preprodaje droge. Ne želim da pričam o njoj, ona ne želi da bude deo javnog života i ja to poštujem.

Foto: Privatna arhiva

Teodora sa roditeljima i bratom

Kako je izgledalo tvoje hapšenje?ž

- To se dešavalo u Beču... Izašla sam iz stana i videla da mi u susret ide dvadeset muškaraca... Nije mi ni na kraj pameti bilo da su to policajci u civilu. Javila sam im se na engleskom i oni meni, pa su me opkolili i počeli da viču. Stavili su mi glavu među noge, ruke iza leđa, i sve su mi uzeli iz ruku. Insistirali su da im pokažem gde živim, upali su u stan i počeli da pretresaju... Pokušavala sam da im objasnim da ne znam o čemu je reč, ali nisu me slušali. Nakon pretresa su me izveli iz zgrade i uveli me u auto. Tada sam shvatila da su me inspektori pratili danima.

Foto: Privatna arhiva

Teodora 10 meseci

Da li si bila uplašena?

- Ne znam da li sam bila uplašena, mešale su mi se emocije... Vraćala sam film, bila sam nemoćna, osećala sam se kao da sam sve izgubila, nisi gospodar svog života, ni sudbine. Odmah sam pomislila na drage ljude, brinula sam da li ću videti baku...

Kako je izgledao tvoj boravak iza rešetaka?

- Bila sam kao Alisa u zemlji čuda, nisam znala ni jezik, ni šta se dešava, ni da li ću se čuti s nekim, da li će me neko obići... Totalna konfuzija. Nakon skoro tri nedelje prebacili su me u ćeliju s desetak žena, koje su imale rupe na telu, bukvalno su se raspadale od raznih bolesti. Bilo je grozno.

Foto: Privatna arhiva

Teodora i njen brat

Hoćeš li u "Eliti" pokazati svoje dobre osobine?

- Imam svašta da kažem i pokažem, jer sam sada neka nova Teodora. Mislim da će mi rijaliti doneti dosta dobrog i želim da se konačno stavi tačka na moju prošlost. Pokazaću svoje pravo lice! Ja sam žena mangup, veliki borac i izuzetno sam uporna!

Foto: Privatna arhiva

 

Šta je najluđe što si uradila zbog ljubavi?

- Kada god sam nekoga iskreno volela, bila sam spremna na sve zbog ljubavi. Zbog ljubavi sam sebi upropastila život. Moj karakter je takav, vodim se srcem i ne razmišljam o posledicama.

 Nesuđeni advokat,

 osuđeni kriminalac


Čime si želela da se baviš, kakvi su bili tvoji planovi?

- Išla sam u Pravno-birotehničku školu, htela sam da upišem Pravni fakultet. Želela sam da budem advokat i da se bavim krivicom, ali sam upisala Fakultet za bezbednost. Na drugoj godini sam počela da radim u vojnoj policiji, a sada jedino želim da budem preduzetnica i svoj gazda.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Najtužniji rođendan! Umesto da gore svećice na torti, porodica i prijatelji Andreju zapalili sveće na grobu (FOTO)
Hronika

Najtužniji rođendan! Umesto da gore svećice na torti, porodica i prijatelji Andreju zapalili sveće na grobu (FOTO)

Andrej Simić iz Niške Banje, danas bi proslavio 14 rođendan, bio bi godinu dana bliže ostvarenju svojih snova o sportskoj karijeru, ambiciji da bude uspešan menadžer koji će imati priliku da obiđe svet i uživa u svakom danu svog života. Sve te snove i nade prekinuo je 5. oktobra prošle godine Andrejev školski drug M.M. koji ga je bez ikakvog povoda izmasakrirao nakon što ga je namamio da ga poseti. S obzirom na to da je ubica u vreme izvršenja krivičnog dela imao manje od 14 godina pravda za Andreja ostaće nedostižna kao i sve ostalo čemu se nadao i o čemu je sanjao.

11.06.2024

15:38

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!
Srbija

Na ovo su Prijepoljci čekali 10 godina!

Posle 10 godina u Zdravstvenoj stanici u Kolovratu ponovo je počela da radi laboratorija i stomatološka ordinacija. Predsednik opštine Prijepolje Drago Popadić u društvu direktora Opšte bolnice Prijepolje Branka Gojakovića, direktora Doma zdravlja Elmedina Čičića i Aleksandra Lazića, direktora Zdravstvenog centra Užice obišao je ovu zdravstvenu stanicu kao i onu u Brodarevu.

11.06.2024

19:45

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte...
Srbija

Ima li jeftinije? U Pirotu počeli da rade bazeni, a cena karte...

Na velikom otvorenom kupalištu u Pirotu otvorena je letnja sezona! Novi bazeni u okviru Sportskog centra izgrađeni su prošle godine i za nekoliko meseci rada imali su više od 90.000 posetilaca. Prema rečima direktora Sportskog centra Nenada Đorđevića ove godine biće ih više jer su, kako je rekao, uslovi odlični a cena karata veoma pristupačna!

11.06.2024

16:48