• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: RTL/Informer

28.08.2023

15:16

Ko je bio poginuli rijaliti učesnik?! Život Davora Andročeca obeležila je velika porodična tragedija

Instagram

Rijaliti

Ko je bio poginuli rijaliti učesnik?! Život Davora Andročeca obeležila je velika porodična tragedija

Podeli vest

Davorov otac je poginuo kada je on imao samo šest meseci.

Učesnik RTL-ovih šoua "Superpar" i "Večera za 5 na selu", Davor Andročec preminuo je u saobraćajnoj nesreći u 52. godini, koja se desila u Bosni i Hercegovini. Iza sebe je ostavio suprugu Meri i četvoro dece i dvoje unučadi. Bio je strastveni bajker koji se veselio svakom susretu s motoristima.

Davor je publiku oduševio vedrinom i pozitivnom energijom. On je zbog teških životnih okolnosti bio zreliji od svojih vršnjaka.

Foto: printscreen facebook

 

- Moje detinjstvo je bilo teško, otac mi je poginuo na motoru kad sam imao samo šest meseci, ostali smo stariji brat i ja. Spletom okolnosti i mama nam je otišla dalje svojim životom, a brigu o meni i bratu preuzela je baka pokojnog oca kojoj sam neizmerno zahvalan jer je od mene i brata uspela da napravi prave ljude - pričao je ranije Davor.

Davor je živeo i radio samo za svoju porodicu, suprugu, s kojom je i učestvovao u jednom šou, i četvoro dece.

Davor i Meri u braku su bili 29 godina, a upoznali su se u studentskom domu.

- Naša ljubavna priča je krenula poput Romea i Julije, na balkonu moje sobe u osječkom domu. Vratio sam se s vikend-raspusta od kuće i poneo sa sobom gusti sok od koprive koji je spremila moja baka, pozvao sam moju Dalmatinku i pitao je želi li probati taj sok. Postavila je pitanje hoće li je žariti jezik jer je to kopriva i to sam iskoristio da dođe, proba i uveri se da ta kopriva neće ništa, ali sam zato ja bio taj koji je žario - prisetio se Davor ranije za "24sata" njihova upoznavanja.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija