• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

18.07.2023

10:15

Zvezdan bankrotirao, u očaju molio Anđelu da mu se vrati!? Krišom se sastao sa njom, evo kako je ona reagovala!

Insider / Miloš Rafailović / Printscreen

Rijaliti

Zvezdan bankrotirao, u očaju molio Anđelu da mu se vrati!? Krišom se sastao sa njom, evo kako je ona reagovala!

Podeli vest

Nakon što ga je ostavila Anđela Đuričić, Zvezdan Slavnić je prepušten sam sebi i Tiktoku, koji mu je jedini izvor prihoda. Međutim, ni to mu nije dovoljno, pa je odlučio da je najbolje da vrati Crnogorku u svoj život.

Naime, Zvezdan je shvatio da mu gledanost lajvova na društvenim mrežama opada i da uskoro neće moći da živi od prihoda koje dobija na njima.

S obzirom na to da je Crnogorka vrlo popularna na društvenim mrežama i ima veliku podršku, njihov zajednički Tiktok nalog, dok su bili u vezi, bio je veoma gledan, što nije slučaj u poslednje vreme. Čim se Đuričićeva oglasila da je stigla u Beograd, Slavnić je, zbog njene navodne veze s izvesnim muškarcem iz škaljarskog klana, tražio da se tajno vide i porazgovaraju, otkriva navodno dobro obavešten izvor blizak Zvezdanu.

Foto: Insider / Miloš Rafailović / Printscreen

 

- Nije mu bilo jednostavno tek tako da pokuša da je vrati, pa se krišom sastao s njom. Ona je odmah pristala, verovatno se nadajući da će izgladiti situaciju jer emocije s njene strane još nisu prestale. Međutim, on je odmah krenuo da kuka da pas nema za šta da ga ujede, da je nakon što je otišla sve otišlo u propast i da od silnih para koje su na početku zarađivali zajedno na Tiktoku nije ostalo ništa. Doslovno ju je molio da mu se vrati, očajan je kukao nad svojom sudbinom - rekao je dobro obavešten izvor, koji tvrdi da Đuričićeva nije reagovala onako kako je Slavnić zamišljao.

Naime, Zvezdan je mislio da će Anđela nakon svega što su prošli zajedno, računajući na njene emocije koje su i dalje jake, spustiti loptu i vratiti mu se. Međutim, prevario se.

Foto: Insider / Miloš Rafailović / Printscreen

 

- Anđeli je na momenat bilo drago što ga vidi, ali kada je Slavnić počeo sa pričom i kada je videla gde to vodi, promenila je boju. Kao da je imala toliko toga da mu kaže, da mu se možda baci u zagrljaj i kao da je to sve u jednom momentu palo u vodu, čim je čula njegova zapomaganja, te da mu od nje zapravo treba novac, a ne ona kao ona. Crnogorka se napravila luda, prozborila nekoliko reči i rekla da mora da ide, jer ima ugovoren sastanak na TV-u, gde se i zaputila, ostavljajući Slavnića i ne osvrćući se - zaključuje izvor.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?
Live TV

Dve tragedije za nedelju dana! Da li neko namerno ubija svetke lidere?

Još uvek nema zvaničnih informacija o tome šta se dogodilo sa iranskim predsednikom. Premijer Slovačke na svu sreću je živ, ali ono što se dogodilo je ili namerna opstrukcija ili neverovatan propust njegovog ličnog obezbeđenja. Na sve aktuelne teme u svetu u emisiji "Info dan" govorili su dr Stanislav Sretenović, istoričar i Bojan Dimitrijević, ekonomista.

21.05.2024

16:56

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija