• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Hype

08.06.2023

08:52

ANĐELA UŽIVA KOD RODITELJA, SVIMA SE POHVALILA: Obavila sam razgovor! Stiže i Zvezdan!?

printscreen instagram

Rijaliti

ANĐELA UŽIVA KOD RODITELJA, SVIMA SE POHVALILA: Obavila sam razgovor! Stiže i Zvezdan!?

Podeli vest

Anđela Đuričić, nakon skoro dve nedelje pošto je diskvalifikovana iz Zadruge, rešila je da poseti svoju majku i oca, i da se sa njima suoči nakon što ih je iznenadila svojom odlukom da uđe u vezu sa oženjenim Zvezdanom Slavnićem.

Anđela Đuričić nakon što je napustila Belu kuću, boravila je sa svojim partnerom Zvezdanom Slavnićem u stanu njegovog oca, Moke Slavnića, ali juče je rešila da spakuje kofere i napusti Beograd, jer se uželela svoje porodice. 

Anđela je podelila sliku iz aviona, a kada je stigla sačekao je brat na aerodromu u Tivtu, odmah su se uputili u Đenoviće, a bivša učesnica rijalitija se odmah pohvalila da su je roditelji primili u kuću, da su uz nju. 

Foto: printscreen

 

Došla sam kući napokon. Obavila sam razgovor sa roditeljima, izljubili smo se i izgrlili smo se, sve je u najboljem redu, tako da ne brinete. Puni su ljubavi što se tiče svega, obostrano - rekla je ona u svom obraćanju.

Zbog njenog ponašanja u "Zadruzi" u medijima se spekulisalo da su je se roditelji odrekli, kao i da zbog sramote prodaju kuću u Herceg Novom, ali ipak ništa od navednog nije istina. U domu porodice Đuričič je sve u najboljem redu.  

Foto: printscreen

 

Anđela uživa u porodičnom domu, majka i otac su uz nju, a ona se trudi da što više vremna provede sa njima. 

Foto: printscreen

 

Zvezdan i mlada frizerka se čuju svaki dan, a kako se šuška uskoro se očekuje i njegov odlazak u Crnu Goru. 

Foto: printscreen instagram

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 11 meseci

I vi u to verujete ? Iza zatvorenih vrata postoji sigurno druga prica a ako prihvate Zvekija krimos ce se dobro udomiti - hahaha !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija