• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

19.05.2023

09:32

OPROSTILA MU PREVARU, PA DOBILA ŠUT-KARTU! Zvezdan opet RASKINUO sa Anđelom, Đuričićeva jeca na sav glas!

Miloš Rafailović/printscreen

Rijaliti

OPROSTILA MU PREVARU, PA DOBILA ŠUT-KARTU! Zvezdan opet RASKINUO sa Anđelom, Đuričićeva jeca na sav glas!

Podeli vest

Rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić je sinoć tokom emisije "Gledanje snimaka" raskinuo sa Anđelom Đuričić zbog, kako kaže, njenog ponašanja koje nije promenila.

Zvezdan je u pauzi za reklame otišao u izolaciju da porazgovara sa Anđelom i predložio joj da ipak budu prijatelji.

Foto: Printscreen

Zvezdan raskida sa Anđelom...

- Ajde da budemo drugovi do kraja - rekao je Slavnić, što je Đuričićevu momentalno dovelo do ludila:

- Zašto mi ovo radiš, ja ne mogu ovo! Mene sve boli, sve ovo što se dešava, ostavljaš me bez reči! Ja sam zbunjena, nisam ovo zaslužila! Meni ti nisi jasan, tebi pune glavu protiv mene! Ja ti nisam dala nijedan povod da mi ne veruješ, a ti si meni dao povod da ti ne verujem, a ja tebi povod nisam dala! Ti tražiš razlog da raskineš sa mnom, praviš mi rolerkoster u glavi!

Zvezdan je ostao pri svom mišljenju.

Foto: Printscreen

Zvezdan predlaže Anđeli da budu drugovi...

- Ti si mene lagala, preispitujem se da li da budem sa tobom. Dosta mi je svega - rekao je on, a Anđela mu je odmah odbrusila:

- Ti ne veruješ ni svom ocu koji mene veliča! - rekla je ona, a njene reči su Slavnića odmah izbacile iz takta:

- Marš skote jedan - dodao je Zvezdan.

 

 

Nakon svađe sa njim, u suzama je izašla iz izolacije i nastavila da plače na stepenicama ispred Bele kuće, gde se požalila Marku Janjuševiću Janjušu.

Foto: Printscreen

Anđela Đuričić

- Ušla sam u izolaciju, kad sam krenula da izlazim rekao mi je da, dok ne izađemo, želi da budemo drugovi i dok se ne uveri u neke stvari hoće da bude drug sa mnom. Nisam dobro da bi mi neko na sedam dana tako, ne može. Raspravljali smo se, nije bilo strašno, ali ne mogu više... Svakih sedam dana se menja za 180 stepeni i ja više ne mogu da izdržim. Stvarno nisam ništa uradila. Neću da dozvoljava da me drugi gaze, koji su čemer i jad za mene. Nisam ga ugrozila raspravama. Ja sam u šoku - rekla je Đurišićeva, a Janjuš je pokušao da je uteši:

 

 

- Iskuliraj i polako, možda sutra bude bolje.

Anđela je, međutim, nastavila da se guši u suzama.

- Posle sedam dana i pakao stvari, ja ne mogu da podnesem više. On meni još i kaže što plačem, najbolje da se smejem - nastavila je Anđela.

Anketa

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića
Izbori 2024

Građani treba da znaju na kakve su prevare spremne opozicione liste! Oglasio se SNS povodom odbacivanja liste Save Manojlovića

Opštinski odbor Vračar Srpske napredne stranke (SNS) saopštio je danas, povodom odluke Opštinske izborne komisije (OIK) gradske opštine Vračar koja je odbacila listu "Dr Savo Manojlović i ja sam Vračar - Kreni-promeni" zbog nepoštovanja propisa o zastupljenosti polova, ali i zbog nedovoljnog broja potpisa, da građani mogu još jednom da se uvere na kakve su sve prevare spremni predstavnici opozicionih lista.

14.05.2024

19:56

Vesti

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem
Politika

Nacionale: Muškarci koji su u zgradi Opštine Leposavić koristili kokain na fotografiji sa Vokrijem i Radomirovićem

Grupa Srba sa severa Kosova fotografisala se ispred zgrade opštine Leposavić sa zamenikom ministra za lokalnu samoupravu Arberom Vokrijem, zamenikom ministra za zajednice i povratak Radoicom Radomirovićem, kao i kandidatkinjom za poslanicu u Evropskom parlamentu Austrijankom Kati Šneberger, a među njima su, kako piše Nacionale, dvojica muškaraca za koje je taj portal ranije objavio da su konzumirali narkotike u zgradi opštine Leposavić.

14.05.2024

20:22

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!
Srbija

Beograd ima Čumićevo, a ovaj grad Stanino sokače!

Nedelja zajedništva i sećanja u šabačkoj Ekonomsko-trgovinskoj školi "Stana Milanović" obeležena je na poseban način - otvaranjem Staninog sokačeta, koje će predstavljati ulaz u školu i novo poglavlje života svakog njenog učenika.

14.05.2024

17:19