• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.02.2023

07:35

UDALA SE ANA JOVANOVIĆ! Bila sa Carem, trpela nasilje od bivšeg dečka, pa pronašla sreću sa ovim macanom! (FOTO)

Zadruga

Rijaliti

UDALA SE ANA JOVANOVIĆ! Bila sa Carem, trpela nasilje od bivšeg dečka, pa pronašla sreću sa ovim macanom! (FOTO)

Podeli vest

Bivša rijaliti učesnica Ana Jovanović proslavila se učešćem u rijalitiju "Zadruga".

Ova kontroverzna zadrugarka imala je burne veze u rijalitiju, a nakon učešća povukla se iz medija. Ana je često aktivna na društvenim mrežama a sada je obelodanila da je udata.

Jovanovićeva je odgovarala na pitanja pratioca, a između ostalog i otkrila da više nije sama.

"Je l' se možemo udati" glasilo je pitanje, na šta je Ana odgovorila "Udata sam" i postavila fotografiju sa nepoznatim dečkom.

Foto: printscreen

Ana sa mužem

Podsetimo, Ana je u "Zadruzi" bila u ljubavi sa Filipom Carem ali ta veza se nije slavno završila, takođe je posle rijalitija trpela nasilje od bivšeg dečka a snimak koji je tada izašao u medije je podigao veliku buru. 

Na njemu je bivši dečko u automobilu psovao i pljuvao, ona se tada oglasila za medije i ispričala celu situaciju: 

- Slučaj nisam prijavila policiji, juče nisam ništa preduzela po tom pitanju, sačekala sam da mi prenoći da se smirim, da ne uradim nešto pogrešno u afektu. Dublje razmišljam o svemu- rekla je Jovanovićeva i nastavila:

- O snimku nemam šta da kažem jasno se vidi se, našla sam se sa njim da mi vrati moj automobil koji mi je ukrao, oteo mi je moj telefon napravio onaj snimak uradio šta je uradio i pobegao iz kola sa sve mojom telefonom, a i ključem od istih kola. Dovezla sam se do salona kako bih uzela telefon i pozvala nekoga da mi pomogne, pozvala sam naravno prvo svoju porodicu- pričala je Ana koja nije ni znala da je snimak dospeo u medije i da je objavljen:

- Da je snimak objavljen nisam znala posto nisam imala telefon nisam mogla ni da vidim šta se na mrežama dešava, Instagram mi je on hakovao, promenio ime, brisao slike, okačio onaj stori, otpraćivao ljude…i Bog zna šta sve.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kasia

pre 1 godinu

'Bivsa rialiti ucesnica' je zanimanje i zbog toga treba da se pise o takvima. Boze, kad ce taj meteorit, samo nemoj da promasi.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom
Politika

Marko Đurić: Zahvaljujući beskompromisnoj politici koju sprovodi predsednik Vučić, institucije u Srbiji se obračunaju sa kriminalom i korupcijom

Što je odlučnija politika protiv kriminalaca i ubica, to su i snažniji otpori onih koji na sve načine pokušavaju da osujete i zaustave tu borbu, jer znaju da je na čelu nje Aleksandar Vučić, navodi se u saopštenju potpredsednika Glavnog odbora SNS Marka Đurića povodom objavljene "skaj" prepiske između kriminalnih vođa sa teritorije Balkana.

15.06.2024

21:39

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!
Topola

Al' će da se jede! U nedelju, u Lipovac na gulaš!

U selu Lipovac kod Topole u nedelju, 16. juna održaće se druga Lipovačka gulašijada. Ideju za ovu manifestaciju dobili su ovdašnji meštani koji su gulašijadu prošle godine organizovali prvi put, a za sutra je najavljeno čak 50 ekipa!

15.06.2024

08:20