• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas/Informer/D.S.

21.04.2022

14:55

IMAO JE DEČKA, NIJE HTEO DA SE SAZNA! Otkriveni skandalozni detalji Osmakčićeve GEJ AFERE!

printscreen

Rijaliti

IMAO JE DEČKA, NIJE HTEO DA SE SAZNA! Otkriveni skandalozni detalji Osmakčićeve GEJ AFERE!

Podeli vest

Navodno je mesecima krio svoju se*sualnu orijentaciju, ali je pred kraj ipak isplivalo ono čega se najviše plašio

Marko Osmakčić, aktuelni zadrugar poznat je kao ženskaroš, pa se i u Zadruzi, ali i u rijalitiju pre ovog pokazao kao pravi mačo tip, međutim, sve je šokiralo njegovo navodno dopisivanje sa izvesnim pevačem Lukom Radivojevićem, sa kojim se u vezu dovodila i Miljana Kulić, a koji je jedan od učesnika koji su potpisali ugovor da uđu u aktuelnu sezonu, ali ga produkcija ipak nije pozvala da uđe u Imaginarijum, iako je prošao čak i kroz karantin.

Foto: printscreen

Podsetimo, Marko Đedović je izneo da zna sve o Markovom dopisivanju sa Radivojevićem, a Osmakčić je rekao da mu je pevač samo rekao da ima dobru pozadinu.

- Nemoj meni tako, ja mogu da te raskrinkam, znam sa kim si se dopisivao - rekao mu je Đedović.

- Nisam, samo sa Lukom, on mi je rekao da imam dobro du*e, bolje nego od ostalih žena - pričao je Osmakčić, a tim povodom su novinari gorepomenutog portala kontaktirali Luku kako bi otkrio nešto više o tim prepiskama, a pevač je ispričao sve do detalja.

Da, Marko i ja smo se dopisivali i pre karantina, ali to dopisivanje se nije svodilo na s*kusalnu već na neku normalnu komunikaciju... On me je pitao u jednom trenutku da li sam ja strejt, gej ili bis*ks, ja sam mu odmah na to odgovorio da to njega ne treba da zanima, ulazimo u rijaliti zajedno i te info nećeš čuti od mene, ne samo za to nego za sve generalno... - počeo je Luka, pa dodao:

Foto: Printscreen You Tube

- Bili smo u karantinu i tek tada smo se bili zapratili, dok ja nisam prihvatio profil, videvši on da se ja družim sa poznatim ličnostima i posle nekih pola sata me je otpratio odmah... Zašto ne znam, napisao mi je poruku da dođem do njega, do njegove sobe da popričamo u vezi svega, ja sam ga pitao zašto, a on mi je odgovorio: " U vezi ulaska da se nešto ne sazna", imao je dečka dugo godina i da se to ne sazna, jer nije to dobra priča za njega... - šokirao je Luka, pa nastavio:

- Ja sam rekao da mene to ne zanima video sam ga jednom i napisao mu da stvarno ima bolje d*pe nego žena, što i jeste istina, to je bilo kao neki kompliment za njegov izgled i tela i svega... On meni odgovara na to "ha-ha-ha hvala ti, trudim se"... Ja sam mu tu pogledao poruku i on me je tada otpratio posle tih pola sata, jer se uplašio da ne nastavlja komunikaciju da ću ja ispričati to sve za njega, ali ja gledam sebe ne druge, Marko je nebitan u mom životu, niti je zabavan, iako je u rijalitiju, ništa nije lepo pokazao, sem da je ženskaroš, ološ, i pre svega jako napadan i drzak dečko za svoje godine... - zaključio je Luka.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!
Planeta

Orban: Fica hteli da ubiju zbog Ukrajine!

Mađarski premijer kaže da je opravdano pretpostaviti da je motiv za atentat na slovačkog premijera bio rat u Ukrajini, budući da snažnim centrima moći odgovara da taj sukob bude nastavljen. Sugerisao je da je to u interesu Amerike

18.05.2024

11:01

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija