• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/M.D.

14.05.2024

07:52

"Žena mi je trudna, bio je agresivan": Komšija kojem je Marko Miljković bacao jaja izneo detalje konflikta

ATAIMAGES

Estrada

"Žena mi je trudna, bio je agresivan": Komšija kojem je Marko Miljković bacao jaja izneo detalje konflikta

Podeli vest

Komšija sa kojim se Marko Miljković sukobio izneo je detalje sukoba zbog kojeg je bivši rijaliti učesnik priveden.

Marko Miljković bio je glavna tema pisanja sinoć nakon što je, najpre, napravio incident zbog kojeg je reagovala policija, koja ga je naposletku privela, pa zatim odvela u bolnicu "Laza Lazarević".

Kako se navodilo, bivši rijaliti učesnik imao je sukob sa komšijom koji živi u stanu iznad njegovog, a koji se sada oglasio za medije i otkrio svoju stranu priče.

Njega su pripadnici sedme sile, u kasnim večernjim satima zatekli kako čisti terasu i briše otiske jaja na staklu, a o skandalu je rekao sledeće:

- Ništa se strašno nije dogodilo, sem njegovih performansa, ali meni je to normalno. Firma koja je radila zgradu napravila je propust, kad su ograde montirali, nisu dobro ofarbali, pa je to počelo da se ljušti, pa su sada oni krenuli u akciju da to popravljaju, da sređuju od stana do stana. Bili su juče sa ove strane, a jutros su došli kod nas u stan. Ja nisam bio kod kuće, imao sam obaveze i dobro je što nisam bio. To je sat vremena posla, a on je onda došao na vrata, onako agresivno, da pita šta se to radi, onako bahato, valjda to tako ide. Policija ga je opomenula, spominje neke pomije, ali mi nismo krivi, to je investitor došao da sanira propuste. Meni je sve ovo neprijatno. Zdravo zdravo je moj odnos sa njima. Vidite ovu klimu što su izbacili kod njih, kod nas je sve uredno. On se tada napravio pametan da naruži zgradu, zvata je inspekcija - rekao je komšija za Telegraf.rs i dodao.

- Njega je kućni savet prijavio, iz priče znam šta se dešavalo. Čuo sam da Luna nije tu, otac je valjda došao po nju. Nisam čuo da je u Lazi. Nisam očekivao ovako ponašanje, a nisam ni očekivao majstore jutros kod kuće, to pitanje mora da se reši, ne znam šta je trebalo, da mu se pismeno obratim? Iznenađen sam, to jeste padalo na terasu, ali to je pola sata posla, to investitor radi, nisam ja angažovao radove. Sad moram da čistim terasu, štorkava je od jaja, zapeklo se sve, nije lako očistiti. Imam dve male bebe kući i trudu ženu, u petom mesecu je trudnoće, pretrpela je stres - ispričao je komšija.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji
VIŠE JAVNO TUŽILAŠTVO U BEOGRADU

Kompletan izveštaj o postupanju VJT u Beogradu u vezi sa gradskim i lokalnim izborima! Reagovali na svaku prijavu policiji

Više javno tužilaštvo u Beogradu (VJT), koje je u saradnji sa osnovnim tužilaštvima sa teritorije grada Beograda i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije pratilo tok gradskih i lokalnih izbora održanih 2. juna 2024. godine, obaveštava javnost o prijavljenim događajima i postupanju po istim.

07.06.2024

13:29

Vesti

Momirović: Jaka ekonomija je ključna za opstanak našeg naroda
Politika

Momirović: Jaka ekonomija je ključna za opstanak našeg naroda

Rast BDP-a i jačanje naše ekonomije je ključno za opstanak našeg naroda i mir na Balkanu. Neumorno ćemo raditi kako bi naši ljudi imali veće plate i kako bi obezbedili još više investicija, rekao je ministar trgovine Tomislav Momirović nakon održanog sastanka sa Stašom Košarcem zamenikom predsedavajućeg Saveta ministara BiH i ministrom spoljne trgovine i ekonomskih odnosa BiH i Denisom Šulićem ministrom trgovine i turizma Republike Srpske u Palati Srbija.

08.06.2024

14:03

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Naivnima skidali crnu magiju! Policija uhapsila bandu prevaranata
Hronika

Naivnima skidali crnu magiju! Policija uhapsila bandu prevaranata

Po nalogu Posebnog odeljenja za visokotehnološki kriminal, Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave za tehniku Službe za borbu protiv visokotehnološkog kriminala, zadržali su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo prevara.

08.06.2024

13:06

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja
Srbija

Banatska Kopakabana: Počinje sezona kupanja

Popularno kupalište Peskara ili banatska Kopakabana kako ga mnogi nazivaju, sa svojim izazovnim peščanim plažama, spremno je da u subotu, 8. juna dočeka prve kupače i zvanično otvori novu letnju sezonu.

08.06.2024

09:00

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!
Igre reči

Samo u ovom kraju će razumeti kad mu kažete da je "dandara"!

Devetati, žvajznuti, šopiti, izbubecati, istamburati, isprangijati, ćaušati, okajdapiti, rebnuti, marisati, devlati, otandariti ... Ovako su nekada, a poneko i danas, u Mačvi nazivali udaranje i tuču. Za pijanstvo imaju više od 30 sinonima: naroljati se, nacevčiti, ožderati, naćefleisati, nadžidžiti, naćokati, ušljokati, ukokati…

08.06.2024

08:20