• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

19.04.2024

15:26

Opljačkana Sandra Afrika! Pevačica preživela pakao u Sloveniji, a ništa nije mogla da prijavi policiji

Shutterstock/ATA images

Estrada

Opljačkana Sandra Afrika! Pevačica preživela pakao u Sloveniji, a ništa nije mogla da prijavi policiji

Podeli vest

Pevačica se po povratku sa nastupa zaustavila na pumpi, na kojoj su je pokrali

Sandra Afrika u utorak je nastupila na koncertu Aleksandre Prijović u Rijeci, gde je napravila neviđenu atmosferu. Ona je u najboljem mogućem raspoloženju bila gost svojoj koleginici, iako je prethodnog vikenda preživela pravu dramu. Sandra se u nedelju vraćala s nastupa iz Austrije, u koju je išla svojim automobilom. Kako je objasnio izvor za Informer, pevačica se zaustavila na pumpi u Sloveniji, kroz koju je samo prolazila, i tada je počela njena noćna mora.

Foto: ATA Images

 

 

- Sve je bilo u najboljem redu, Sandra je odradila nastup i u nedelju popodne krenula za Srbiju. Putovala je sa drugaricom jer je žurila što pre da se vrati za Beograd i pripremi za put u Hrvatsku koji ju je očekivao već u ponedeljak. Njeni muzičari su ostali još koji dan, nije bilo potrebe da žure. Dok su prolazile kroz Sloveniju, Sandra i njena prijateljica su se zaustavile na jednoj pumpi da odu samo do toaleta, ali je ona onako umorna zaboravila da zaključa automobil i tada se sve to dogodilo - započinje priču izvor blizak Africi i objašnjava šta se potom dogodilo:

- Sandra i njena drugarica su izašle samo na tri, četiri minuta, ali kad su se vratile videle su da su vrata suvozača otvorena. Čim su ušle u auto shvatile su da su pokradene. Neko je pokupio sve, novčanik s novcem od nastupa, dva telefona, dve skupocene torbice, čak i neku šminku, imala je i malo nakita koji je nosila na nastupu koji su uzeli. Katastrofa, ljudi su uzeli čak i elektronsku cigaretu. Igrom slučaja, pasoš joj je bio u kaseti u automobilu i njega nisu odneli. Nastao je haos, ali pošto je žurila za Srbiju, nije mogla da zove policiju i da prijavi jer ne bi stigla da se vrati na vreme - kaže izvor i tvrdi da je pevačica videla ljude koji su je najverovatnije pokrali:

Foto: ATA Images

 

 

- Kad je stala na pumpu, videla je neke migrante, sumnja na njih s obzirom na to da su tu bili samo oni, ubeđena je da su je ti i opljačkali. Ali dok bi policija došla i to utvrdila prošlo bi mnogo vremena. Došla je u Srbiju izbezumljena, ali hvala Bogu da je imala bar pasoš kod sebe i da je mogla pređe granicu - zaključuje izvor.

Kako bismo dobili komentar od Sandre o ovom nemilom događaju, kontaktirali smo je, ali nije želela mnogo da priča na ovu temu:

- Nažalost, to se dogodilo. Užas, pokušavamo sada da nađemo način da ti lopovi budu privedeni, ali sumnjam da će do toga doći. Doživela sam ogroman stres, ali šta da radim, važno je da smo zdravi i živi. Od sad ću voditi računa, tog dana sam bila preumorna i eto šta mi se dogodilo - kazala nam je pevačica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija