• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

14.04.2024

18:39

"Svaki dan razmišljam o smrti": Pevač šokirao priznanjem: "Ne pičam o ovim stvarima sa kolegama"

Miloš Rafailović

Estrada

"Svaki dan razmišljam o smrti": Pevač šokirao priznanjem: "Ne pičam o ovim stvarima sa kolegama"

Podeli vest

Marko Bulat priznaje da često razmišlja o smrti, ali o tome ne priča sa svim ljudima iz svoje okoline.

Pevač tvrdi da redovno čita samo duhovnu literaturu, a da na pomenutu temu priča sa ljudima za koje tvrdi da imaju širinu da je razumeju.

Foto: ATAIMAGES

 

 

- Svakog dana razmišljam o smrti jer, voleo bih da jednog dana, kada se to desi, budem svestan svega što se oko mene dešava. Zato kroz život idem bez straha i nekako mirno. Pravim pesme, ali ne razmisljam o tome koliki će uspeh da postignu. Dešavalo se da ljudi umiru i da se kaju za sve one stvari koje nisu uradili. Sada naravno sanjam da gledam punoletsva svoje dece jer sam ih kasno dobio. To naravno ne mora nista da znaci, Bog samo zna da li će se to desiti ili ne. Ja ne mogu da znam. Ne pričam o ovome sa ljudima koji to ne mogu da razumeju. Ne pričam o ovim stvarima sa kolegama - rekao je Bulat za Republiku, pa je dodao:

- Neću nikome da guram vodu pod grlo, ako to neće da svari kako treba. Ljude ne zanimaju ove stvari i zato ja kada ispipam teren, vidim da li treba da pojašnjavam šta, kako, zašto ili ne.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)
Hronika

Devojčica je jaukala i dozivala mrtvu majku! Vozač "mercedesa" ubice nije ni zvao Hitnu pomoć! (FOTO)

Milorad M. (42), vlasnik stovarišta iz okoline Novog Bečeja, uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a nakon što je sinoć oko 21 sat na putu između naseljenih mesta Novi Bečej i Kumane automobilom marke "mercedes GLE" naleteo na bicikliste, majku Moniku Isakov (36) i maloletnu decu, koji su vozili osvetljenim putem.

26.05.2024

15:18

Sport

Planeta

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!
NEVEROVATNO

Rusi zaprepašćeni rečima Bajdena! Zar je ovo izgovorio?! Moskva reagovala istog momenta: Imamo krindž godine!

Kada govori o tome da su Amerikanci "nezamenljiva nacija, jedina supersila na svetu i glavna demokratija", predsednik SAD Džozef Bajden iz nekog razloga ne spominje američki državni dug i nekontrolisano štampanje novca, ukazala je portparolka Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova u nedavnoj objavi na Telegramu, ocenivši da je to "krindž godine".

26.05.2024

20:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija