• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D.G.

11.04.2024

19:51

"Haris je nervozan kao leptir" Maca otvoreno o razvodu prijatelja: "Da se ne lažemo..."

Informer

Estrada

"Haris je nervozan kao leptir" Maca otvoreno o razvodu prijatelja: "Da se ne lažemo..."

Podeli vest

Razvod Harisa i Meline Džinović toliko je šokirao javnost da o njemu danima ne prestaje da se priča. Krah braka svog prijatelja prokomentarisao je i glumac Dragan Marinković Maca.

Posle Melinine prijateljice, poznate influenserke Hane Hadžiavdagić, o razvodu Džinovića oglasio se i Harisov prijatelj.

Foto: ATAimages

 

Glumac Dragan Marinković Maca smatra da Harisu i Melini u ovim godinama, posle toliko godina braka i decom koja su već velika razvod nije bio potreban, ali da oni ipak najbolje znaju zašto je došlo do toga.

- To su njihove stvari, ne znam šta bih rekao. Kakav ti je partner, takav ti je život, da se ne lažemo - istakao je Maca za Blic.

Foto: ATAIMAGES

 

Glumac je otkrio da nije bio sinoć kod Harisa na žurci koju je organizovao povodom Bajrama, ali da se čuo sa pevačem.
- Nisam bio pozvan na žurku, a ne bih mogao ni da dođem, postim. Haris je legao pre dva sata, zvao me je. Valjda je i Ceca živa - rekao je Maca.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Maca večeras igra svoju predstavu u Novom Sadu, a Haris će mu biti specijalni gost i otpevati dve pesme. 

-  Volim ga, ali je nervozan kao leptir, takav je, kralj - zaključio je glumac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija