• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

08.04.2024

14:01

Đina Džinović prekinula kontakt s majkom! Influenserka otpratila Melinu sa Instagrama

Shutterstock/ATA images/prinstscreen/Instagram

Estrada

Đina Džinović prekinula kontakt s majkom! Influenserka otpratila Melinu sa Instagrama

Podeli vest

Drama u porodici proslavljenog pevača ne prestaje, sada je odreagovala i ćerka nekada skladnog para

Melina i Haris Džinović u procesu su razvoda, a njihova deca sve više se okreću ocu koji danima u medijima govori o razlozima kraha braka optužujući bivšu suprugu da ga je varala. I dok je Haris obelodanio da Melina mesec i po dana nije pozvala sina Kana, o njenom odnosu sa ćerkom nije komentarisao. Međutim, sada je sama Đina pokazala da je ljuta na majku i da je više na strani oca.

Foto: ATAIMAGES

 

 

Naime, Đina je sa svog profila na Instagramu otpratila majku Melinu, dok oca Harisa nikada nije ni pratila na ovoj društvenoj mreži. Zbog ovog Đininog poteza spekuliše se da se posvađala s majkom s kojom je bila veoma bliska.

Foto: Instagram prntscreen

 

 

Haris je juče otvoreno priznao da su odnosi između Meline i njega "zahladneli" odavno:

- Pre dve godine smo počeli da se udaljavamo jedno od drugog. I dan danas ne znam razloge, samo sam shvatio da više nismo toliko bliski i prisni. Tada je sve krenula da se raspada! Bilo je ljubavi, bar sam ja mislio da ima... Druga strana zna koliko je to bilo iskreno i da li je bilo iskreno. To morate nju pitati. Bilo je lepo dok je trajalo - rekao je on.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31