• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

07.04.2024

19:21

"Od ludog kamena nema ništa!" Ivana Boom Nikolić oštra prema bivšem: "Uzalud šalje cveće i poruke!"

Teodor Srećković

Estrada

"Od ludog kamena nema ništa!" Ivana Boom Nikolić oštra prema bivšem: "Uzalud šalje cveće i poruke!"

Podeli vest

Ivana je iskreno progovorila o svom ljubavnom životu, a kako je rekla, ne planira uskoro da stane na ludi kamen.

Ivana Boom Nikolić važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica, pa je zbog toga stalno okružena muškarcima.

Iako dobija ponude sa svih strana, pevačica je ispričala da još uvek ne planira da stane na ludi kamen. 

Foto: Teodor Srećković

 

- Ljubav je svuda oko nas, to nije kliše, ali ja sada nemam vremena za to. Od ludog kamena nema ništa. Ne plaim se od toga. Ja volim da budem u vezi, volim da budem voljena, zašto da ne, ako se desi da se zaljubim i udam, bićete obavešteni - rekla je Ivana, pa progovorila o prevarama: 

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

- Prosto se dešava da partneri varaju u vezama. Ja nisam pristalica toga, ne praštam prevaru. Imala sam sreće da su mi momci bili odlični. Nisam imala situaciju da je tu neko nekoga varao. Onda me svi pitaju zašto su bivši, ja kažem zato što se u drugim stvarima nismo slagali. Bivši ne može da postane opet sadašnji. Može on da šalje cveće i poruke, ne zanima me uopšte. To što se završi, to ne treba ponovo pokretati - rekla je ona.

Pošto se pevačici uskoro bliži rođendan, ona je rekla da ne očekuje nikakav poklon, ali da ima jednu želju koju bi volela uskoro da ostvari. 

Foto: ATAIMAGES

 

- Ne očekujem ništa za rođendan. Prošle godine su mi fanovi poklanjali svašta nešto i to je bilo jako slatko. Čak su mi i ispred zgrade ostavljali poklone. Jedina želja koju imam sada je da mi do kraja godine izađe mini album. Sledeće što polaniram da kupim sebi jedan stan... To je naredno na tapetu - završila je Ivana za "Premijeru - Vikend Specijal". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske
Partizan

Crno-beli zbog smene Duljaja ostaju bez miliona! Kastiljo se vraća u Šahtjor, evo kako to utiče na klub iz Humske

Partizan će zbog smene Igora Duljaja sasvim izvesno ostati bez miliona! Kako prenosi poznata Instagram stranica "Pbg.news", ukrajinski fudbalski klub Šahtjor iz Donjecka u Humsku je poslao zvaničan zahtev da se po završetku sezone ekvadorski vezista Denil Kastiljo (20) vrati među popularne "rudare", što znači da raniji dogovor između ova dva kluba definitivno propada!

02.05.2024

16:29

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija