• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs/D.I.

31.03.2024

14:16

"Mogao bih da dignem sve četiri uvis": Nući priznao da ne mora da radi do kraja zivota, stekao ogromno bogatstvo

ATAIMAGES

Estrada

"Mogao bih da dignem sve četiri uvis": Nući priznao da ne mora da radi do kraja zivota, stekao ogromno bogatstvo

Podeli vest

Muzičar otkrio da li će prestati da radi s obzirom na to da je zgrnuo brdo love

Igor Panić Nući, popularni reper, stekao je popularnost za veoma kratko vreme i pametno ulagao u nekretnine. Zahvaljujući tome Nući je postao jedan od najbogatijih repera u Srbiji i slobodno može da ode u penziju. Međutim, muzičar sada otkriva da li će prestati da radi i da li ima dovoljno para:

Foto: Live Production

 

- Šta je kome dovoljno? Neko bi uveliko digao sve četiri noge uvis, zavisi koga pitaš. Neke egzistencijalne stvari, to je sigurno podmireno. I da imam milijardu šta da radim, šta radi čovek koji ništa ne radi? - rekao je Nući.

Kako dodaje reper, ne radi zbog novca već iz ljubavi.

- Nije to sad kao da grabiš nešto, jer što bih prestao da radim nešto što volim. Šta da radim? Da ispijam 30 kafa dnevno? I drugi ljudi na ovom svetu rade, nije rad povezan sa materijalnim stvarima. Mlad sam što ne bih radio, nije mi opcija da stanem kakva god da je situacija - ispričao je on.

Nući je progovorio i o porocima i otkrio da je jednom prilikom vozio automobil "mrtav pijan" i da se sutradan toga nije sećao.

Foto: ATA Images

 

 

Nući ne krije da mu je tinejdžerski period bio najproblematičniji, a ono što je radio tada savetuje druge da to nikada ne ponove.

- Najgore pijanstvo mi je u tinejdžerskom periodu. Sećam se jednom, nemojte to nikad da radite, to je jezivo bilo, vozio sam kola, a da se nesećam da sam vozio kola. Video sam na snep četu, na videu koji sam kačio tada, to je bila neka 2014. godina - rekao je reper.

- Tada sam i tom stanju po gradu vozio 120, a ne sećam se, po snep četu vidim da jesam. Tad si najluđi, to su godine problema - ispričao je, a medije je zanimalo da li sada ima poroke.

- Samo odgovorna konzumacija, sad ne sedam u kola takav - objasnio je Nući.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija