• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

25.03.2024

14:54

Bivši dečko Milice Pavlović u vrelom izdanju s novom devojkom! Saveljić stavio ruku manekenki na nezgodno mesto

Aleksandar Jovanović Cile/Instagram

Estrada

Bivši dečko Milice Pavlović u vrelom izdanju s novom devojkom! Saveljić stavio ruku manekenki na nezgodno mesto

Podeli vest

Nikolas promenio nekoliko emotivnih partnerki nakon raskida s pevačicom

Sin Niše Saveljića, Nikolas (26), javnosti je postao poznat tokom veze s pevačicom Milicom Pavlović. A nakon raskida s pevačicom, mladi vaterpolista ne prestaje da menja devojke.

Foto: Instagram/printscreen

 

On je posle Milice bio najpre u ljubavi sa Majom Mitrović, ali ni ta ljubav nije potrajala. Međutim, sada je sreću pronašao kraj manekenke Kajle Vitmir.

Foto: Instagram

 

Oni zajedničke fotografije uveliko dele na svojim društvenim mrežama, a nakon vrelih slika sa bazena, sada je jedna objava privukla posebno pažnju. Nikolas je, naime, na jednoj slici uhvatio svoju novu izabranicu za zadnjicu dok su u elegantnim izdanjima.

Foto: Instagram

 

 

Milica je jednom prilikom otkrila detalje veze sa mladim vaterpolistom.

- Mi nismo više u vezi, imali smo lepu ljubavnu priču. Trajalo je godinu i po dana. On živi u Americi, bavi se vaterpolom, završio je koledž. Viđali smo se u Crnoj Gori, svuda negde... Na kraju kad je došao u Beograd uhvatili su nas. Ne znam što sam toliko krila našu vezu - ispričala je Pavlovićeva u "Amidži šouu".

Foto: Senorita Music

 

 

- Šetala sam Kalemegdanom sa njim, stavljam kapuljaču, jao, šta sam sve radila... (smeh) Katastrofa, jadan dečko sa mnom. Mlađi je od mene sedam godina, on je vaspitan, dobar dečko, upoznala sam njegovu majku, njegovu sestru. Imali smo poteškoće oko putovanja, zbog korone - dodala je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija