• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/A.S.

05.03.2024

18:32

Nestao telefon tragično preminule Andrijane Lazić! Nepoznata devojka odnela dokaze iz policije

Instagram

Estrada

Nestao telefon tragično preminule Andrijane Lazić! Nepoznata devojka odnela dokaze iz policije

Podeli vest

Nakon tragične smrti, Andrijanine stvari su ostale u policiji, a sada se pojavila informacija da je njen telefon navodno nestao.

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara ove godine kada je navodno pala sa 24. sprata zgrade u Dubaiju. 

Foto: Instagram

 

Andrijanine stvari su ostale u policiji, a kako prenose domaći mediji, njen telefon je navodno nestao. 

Naime, porodični prijatelj je trebalo da preuzme njene stvari iz policije, a kada je došao po njih, mobilnog nije bilo. Navodno je izvesna Sara, poreklom iz Belgije, uzela je njen telefon ostavivši svoj broj telefona, na koji se nije javila.

Foto: Instagram

 

- Taj detalj u vezi sa nastradalom pevačicom i dalje je misterija. Porodica je zahtevala da se preuzmu njene lične stvari iz policije i zamolili su prijatelja da to učini umesto njih. Otac Nebojša je tamošnjoj policiji, nakon što mu je javljeno da mu je ćerka stradala padom sa 24. sprata, zvanično poslao mejl u kojem je naveo ime čoveka koji će umesto porodice da preuzme lične stvari, ali mobilnog telefona nije bilo. To je odmah bilo sumnjivo. U policiji su dali kontakt osobe koja ga je preuzela i ostavila svoj broj. Kada su pozvali, broj je bio nedostupan - priča izvor upućen u ovaj slučaj.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija