• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer/D.S.

01.03.2024

11:32

"Bio sam zlostavljan kada sam imao pet godina": Bojan Tomović otkrio teške detalje iz života: "Bilo me je sramota"

Zoran Sinko

Estrada

"Bio sam zlostavljan kada sam imao pet godina": Bojan Tomović otkrio teške detalje iz života: "Bilo me je sramota"

Podeli vest

Pevač Bojan Tomović otkrio je da je na hipnozi otkrio da je bio zlostavljan kada je imao pet godina i ispričao svoje iskustvo sa hipnoterapijom.

Bojan Tomović izašao je iz višegodišnje medijske ilegale u kojoj je bio zbog psihičkih problema.

Tomović je sada u intervjuu za domaće medije pričao o teškim životnim momentima, psihičkoj bolesti sa kojom se bori, ali i bolnim ranama iz detinjstva.

Foto: Zoran Sinko

 

- Moje detinjstvo je bilo prilično traumatično. Detinjstvo u teoriji predstavlja nešto lepo, ali kod mene to nije bio slučaj. Poslednji put kada sam bio u bolnici, podvrgao sam se hiponoterapiji i otkriveno je da sam bio zlostavljan kada sam imao pet godina - rekao je on i nastavio:

- Opisao sam kuću i sobu u kojoj sam se tada nalazio. To je svih ovih godina bilo potisnuto i možda sam upravo zbog te traume postao bipolaran. Probudio sam se iz hipnoze u nadi da ću biti bolje i osetio sam olakšanje kakvo dugo nisam - iskren je Tomović, koji je traumu iz detinjstva podelio s majkom:

Foto: Zoran Sinko

 

- Pre dvadesetak dana sam priznao majci šta se desilo dok sam bio dečak. Bilo me je sramota, ali istina je bolja od svake laži. Prvo je bila u šoku, a onda me je zagrlila i plakala. Interesantno je šta je ljudska psiha, ali nekako teraš dalje i boriš se - rekao je on i dodao:

- Jedini strah mi je da ne izgubim bliske ljude i nju. Otac je preminuo od raka u 57. godini, i to sam teško podneo. Za sebe ne dajem ni pet para. Kada sam pokušao samoubistvo pre četiri godine, nisam ni mogao da zamislim da ću 2024. godine objaviti novi album. Jedno jutro sam ustao i ubedio se da je kraj muka, problema i patnje, ali nikako života.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija