• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer.rs/D. I.

10.02.2024

18:39

"U tom trenutku ne vredi se raspravljati": Zejna progovorila o incidentu sa nepoznatom ženom: "Ja sam dama da bijem bilo koga"

Masha Bandjur

Estrada

"U tom trenutku ne vredi se raspravljati": Zejna progovorila o incidentu sa nepoznatom ženom: "Ja sam dama da bijem bilo koga"

Podeli vest

Pevačica Zejna Murkić prijavila se na takmičenje "Pesma za Evroviziju" gde će se boriti za odlazak na prestižno takmičenje, a do tada vredno radi i gradi karijeru. Ipak, Zejna priznaje da joj nije oduvek lako i da je doživljavala neprijatnosti na nastupu, čak i od žena.

Zejna je otkrila da joj je jedna žena, jednom prilikom, prišla i ubacila bakšiš između grudi, što je nju iznerviralo, te joj je bez oklevanja žestoko uzvratila.

Foto: Miloš Rafailović

 

- Setila sam se jedne situacije. Imala sam problem sa ženom. Ne znam da li sam simpatičnija ženama nego muškarcima, ajde kad te grle, ljube, u redu je to. Ali, jednom sam bila na nekoj privatnoj proslavi čoveka koga ja poznajem i sa kojim sam ja stvarno dobra. Bio je jedan veliki sto gde sede svi, i svi su uglavnom muškarci, samo je bila ta jedna devojka. Svi su bili puni poštovanja, dragi, sedela sam sa njima jer ih poznajem i niko se nije usudio bilo šta da mi uradi. Onda je došla ona i uradila ovako - govorila je Zejna pokazujući kako joj se novac ubacuje u majicu između grudi.

Foto: T. M.

 

Murkićevu je ovo isporvociralo, pa je odučila da taj novac vrati nepoznatoj devojci, pa joj je zavukla novac pod suknju:

- U tom trenutku, ne vredi se raspravljati, ja sam dama da bijem bilo koga. Ona je stajala pored mene, imala je minić, ja sam samo uradila ovo. Para nije ispala, znači ja sam pogodila u centar - demonstrirala je kako je pokušala ona njoj da vrati novac ispod haljine.

- Nije bilo mnogo, pedeset evra - ispričala je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

"Nikada ti neću oprostiti!" Potresno obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo
Rijaliti

"Nikada ti neću oprostiti!" Potresno obraćanje rođenog brata Anđele Šparavalo

Ljubavna veza između Anđele Šparavalo i Bojane Pavlović, zasigurno je jedna od najkontroverznijih u rijaliti programu "Elita 7". Anđelini roditelji bili su izričiti kada je ovaj odnos u pitanju, te su svojoj ćerki postavili ultimatum i zapretili da će je se odreći, ukoliko ne raskine sa svojom partnerkom, a sada se oglasio njen rođeni brat, pa otkrio svoje mišljenje o celoj situaciji.

09.02.2024

07:00

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija