• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer/A.S.

15.01.2024

23:58

Brenin i Bobin sin uživa u prvoj klasi! Viktor podelio slike iz aviona i pohvalio se luksuzom koji ga okružuje, nije štedeo novac (FOTO)

E-Stok

Estrada

Brenin i Bobin sin uživa u prvoj klasi! Viktor podelio slike iz aviona i pohvalio se luksuzom koji ga okružuje, nije štedeo novac (FOTO)

Podeli vest

Viktor je na svom profilu podelio nekoliko slika iz aviona i pokazao u kakvom luksuzu uživa.

Brenin i Bobin naslednik, Viktor Živojinović spakovao je kofere i napustio Srbiju. 

Naime, Viktor je danas na svom Instagram profilu podelio niz fotografija iz aviona i pokazao u kakvom luksuzu uživa. 

On je prvo objavio svoju fotografiju dok je u ruci držao čašu sa šampanjcem i nazdravljao, a zatim se pohvalio kabinom u avionu. Mladi Živojinović je pored toga podelio i nekoliko slika na kojima se vidi šta jede u avionu, a sudeći po kadrovima, on uopšte nije štedeo kada je uživanje u pitanju. 

Podsetimo, dugo se spekulisalo o odnosu Sofije Šašić i Viktora Živojinovića, ali se njih dvoje o toj temi nikada nisu oglašavali. Međutim, nedavno je Sofija rešila da objasni relaciju njihovog odnosa.

- Viktora mnogo volim, on je predivan dečko i stvarno koja god da bude s njim biće srećna. Viktor i ja smo imali one klinačke simpatije, desilo se da se poljubimo, ali sada smo prijatelji. Mogu ti reći da bi mnogi voleli da on i ja budemo zajedno, navijaju za našu vezu, jer smo karakterno slični, šta znam. Šalimo se on i ja da ako nikoga ne nademo, da ćemo se na kraju uzeti nas dvoje - rekla je Sofija.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija