• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.B.

11.01.2024

06:22

"Par puta je uzeo kokain": Prijatelj Rođe Raičevića progovorio o njegovoj misterioznoj smrti: "Zvali su hitnu pomoć, ali je bilo kasno!"

Printscreen You Tube

Estrada

"Par puta je uzeo kokain": Prijatelj Rođe Raičevića progovorio o njegovoj misterioznoj smrti: "Zvali su hitnu pomoć, ali je bilo kasno!"

Podeli vest

Vlasnik lokala u koji je pokojni Rođa Raičević voleo da odlazi, ispričao sve o pevaču i njegovim problemima sa narkoticima.

Pevač Rođa Raičević preminuo je u 45. godini života, u svom stanu u ulici 27. marta. Šuškalo se da je umro od prekomerne doze metamfetamina, iako to nikada nije zvanično potvrđeno. Međutim, njegova smrt za mnoge je misterija.

Foto: printscreen

 

I 23 godine nakon pevačeve smrti u medijima se pojavi neka nova informacija iz njegovog privatnog života.

Marinko Nikolić je svojevremeno bio vlasnik lokala u Beogradu, koji je bio omiljeno mesto poznatih ličnosti, pa i Rođe. On se prisetio Raičevića, pa rekao:

Foto: Printscreen You Tube

 

- On je bio moj veliki prijatelj. Rođa je bio divan čovek i umetnička duša. Njega su proglasili za narkomana. Koliko ja znam on je jedno pet, šest puta uzeo belo. Jeste Rođa par puta uzeo kokain ali heroin nije. Na heroinu nije bio sto posto. A ta njegova misteriozna smrt… Da je otišao kod doktora na vreme. Koliko znam ali ne mogu da garantujem, jednom su uzeli žuto da bi ga to spustilo. Njemu se pritisak izjednačio, ovi se prepali, nisu zvali hitnu pomoć. I posle bilo kasno - ispričao je Nikolić u emisiji "Balkan info", prenosi Blic.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...
OBRAČUN

Nije dobro! Hitna reakcije Rusije na presudu Trampu! Kremlj otkrio šta se krije iza svega: Počelo je...

Bivši američki predsednik Donald Tramp proglašen je krivim za falsifikovanje dokumenata kako bi prikrio isplatu po*no zvezdi Stormi Denijels uoči izbora 2016. godine. Iako mu preti zatvorska kazna, mnogi osuđeni za slična dela dobijaju blaže, novčane ili uslovne kazne. U Kremlju nisu oduševljeni ovakvim razvojem događaja, kao ni neki drugi pojedinci i grupe kojima je bivši šef Bele kuće drag.

01.06.2024

06:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31