• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/D. I.

03.01.2024

09:54

Pejović pobesneo zbog izjave Dejana Petrovića, trubač šokirao: "Ove iz Prijepolja su dovodili u Užice na ekskurziju, lagali ih da je tu Kalemegdan"

Zoran Sinko, Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

Pejović pobesneo zbog izjave Dejana Petrovića, trubač šokirao: "Ove iz Prijepolja su dovodili u Užice na ekskurziju, lagali ih da je tu Kalemegdan"

Podeli vest

Dejan Petrović, proslavljeni trubač ispričao je u emisiji "Amidži Šou" anegdotu koja je veoma iznervirala Aca Pejovića.

Dejan je pričajući anegdotu "potkačio" Prijepoljce, a jedan od njih je i Pejović koji je odmah ljutito reagovao. Trubač je počeo priču o tome kako je odrastao u Užicu, te išao na ekskurziju u Beograd, dok su njegovu braću iz Prijepolja nastavnici dovodili u Užice:

Foto: Youtube printscreeen

 

 

- Moj brat neće da se ljuti, moram da ispričam, ali stvarno je istinita priča. Mi iz Užica kad smo bili deca, vodili su nas u Beograd gde smo obilazili Kalemegdan, a njih iz Prijepolja su vodili u Užice Stari grad i lagali ih godinama da je to Kalemegdan.

Foto: Youtube printscreeen

 

 

Na ovu njegovu izjavu Aco Pejović nije ostao ravnodušan, te je odmah žestoko odgovorio.

- Svako ima svoje, ali oni nemaju osim hotela, ja ne znam ni da li više neko dolazi tamo.Moj grad i moje Prijepolje ima manastir "Mileševo", jednog belog anđela, tako da ne znam stvarno šta su oni dolazili da gledaju - rekao je Aco koji je rođen i odrastao je u Prijepolju.

Inače, Dejan Petrović je nedavno otkrio i da je zahvaljujući trubi zaradio i više nego dovoljno novca za lagodan život, te je svoj budžet preusmerio na novi biznis.

- Pre tri godine, još dok je korona bila u punom jeku, bilo je dosta slobodnog vremena, pa sam razmišljao šta raditi u slučaju nečeg tako neplaniranog, jer je muzika u tom momentu stala. Sasvim slučajno, uz Božju pomoć, pojavio se moj dugogodišnji prijatelj iz Užica i došli smo do zajedničkog predloga. Jurio sam da kupim plac na Zlatiboru, da možda nešto investiram, a on se pojavio sa idejom da uzmemo veći plac i napravimo nešto zajedno. Mi smo trenutno u izgradnji 17 luksuznih vila na Zlatiboru, gde pravimo privatno naselje. On pravi svoju kuću, ja svoju, a ostalih 15 je za prodaju. To će biti poseban pečat za Zlatibor - rekao je on i dodao:

- Imao sam apartman koji sam prodao i taj novac sam uložio u ovaj projekat. Imam vikendicu u Kokinom Brodu, a to je bliže Zlataru. To je zapravo porodična kuća, supruga mi je odatle rodom. Imam želju da živim na Zlatiboru. Dođem danas za Beograd, uveče sviram, a pošto mi do Užica treba dva sata, sutradan s porodicom kuliram u šumi. Što se projekta tiče, građevinski ću objasniti - naliveno je svih 17 ploča, šest kuća je trebalo već da ukrovimo, ali, nažalost, zbog vremena nismo stigli. Planiramo da na proleće 2025. godine to bude useljivo - rekao je od za "24sedam"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ćerka Merime Njegomir poručuje Severini nakon provokacije u Crnoj Gori: "Ivanova korita peva moja mama i komponovao ju je Srbin"
Estrada

Ćerka Merime Njegomir poručuje Severini nakon provokacije u Crnoj Gori: "Ivanova korita peva moja mama i komponovao ju je Srbin"

Severina Vučković pre nekoliko večeri gostovala je u Crnoj Gori gde je najpre otpevala "Ivanova korita", a potom uzviknula: "Ne dajte Crnu Goru" i tako isprovocirala Srbe. Međutim, sada joj se obratila ćerka Merime Njegomir, Ljubica, i objasnila Hrvatici da nije otpevala nikakvu crnogorsku pesmu, već veliki hit njene majke čiji je autor jedan Srbin.

03.01.2024

09:16

sledeća vest

Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije
Izbori 2024

Oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već staroj adresi - Žarić Kovačević o posledicama zahteva opozicije

Ministarka državne uprave i lokalne samouprave Jelena Žarić Kovačević izjavila je danas da posle izmena Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, koji je nedavno usvojen u Skupštini Srbije na inicijativu opozicionih poslanika, oko 52.000 građana neće moći da glasa na novoj već na staroj adresi, a da će oko 10.000 njih biti uskraćeno da izrazi svoju izbornu volju na izborima 2. juna.

16.05.2024

10:17

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija